Ba eu m-am prins ca sunt atacuri la caterinca.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
uitati si voi ce-l duce capu pe strulea ala streulea de rimeaza cu deanp*leaAttached Files
sigpic
Comment
-
io pe sonatu' il "stiu" doar din discutii de pe mess...dar de streulea pot sa zic cu mana pe inima ca nu-i cu toti pestii'n acvariu...
acu sa nu credeti ca sony e departe...si nu ca io as fi cu toti pestii acasaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
mah, io nu-s "cseba"...ori imi ziceti seba de la sebastian, ori puneti dracu nick-ul complet, nu ma faceti cu nume unguresc ca am si coloana vertebrala, si sange cald, n-am limba despicata si am si c***e, deci clar nu-s ungur, da?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by csebalyn...ca sa-i arat ca nu-mi pasa; si eu am sange de ungur, dar si simtul umorului...
pentru restu', multam de complimente, stiu ca nu's normalDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
bai, "strulea", tie ti se pare c-am fost serios in postul anterior? mai citeste o data...si inc' o data...pana te prinzi.
oricum, am zis ca am sange de ungur, dar am uitat sa mentionez ca nu 100% .
ce-am zis mai sus sunt "logica de iepuras orb" dintr-un banc (postat de tine, f****-as...); a, sa nu uit, d-l "strulea"..."cu placere" la faptul ca nu esti normalDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment