schimba-le separat... poate aia de pe dreapta o mai duce mult si bine...
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu nu le-as schimba deloc in prima faza, daca prin oras la mers normal nu bat, as trece peste faptul ca la parcare mai scoate cate un zgomot.
In ultimul an kojak a bagat bani in masina de i-a dublat valuareaDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
daca e doar asa, eu zic sa nu o schimbi decat pe aia cu figuri in cap.
nu are sens amandoua. cand o incepe sa se simta serios atunci o schimbi. daca tii neaparat o cumperi si pe a doua si o tii in portbagaj ca pe vremurile bune la berline. mereu o planetara la purtator. si un set motor. si niste curele. si un carburator reglat.Last edited by skd_ozenel; 7 May 2015, 09:37.
Comment
-
Asa o sa fac, o s-o schimb doar p-aia stanga...sper sa nu se fi inselat mecanicu' ala (chiar dac nu el o sa mi-o schimbe) ca i-o dau de cap daca si dreapta e dusa si vad dupa.
Ideea e ca se simt batai nasoale, de genu' "toc-toc-toc" la plecarea de pe loc cu I-a si volan maxim stanga, dar si daca repet manevra cu volan dreapta, insa bataile sun mai slabe.
Ala a zis ca e asa de varza planetara stanga incat se simt batai si la viraj strans accelerat dreapta. Ce-i drept, astea din cate stiu, nu prea cedeaza ambele in acelasi timp.
Originally posted by skd_ozenel View Post....o tii in portbagaj ca pe vremurile bune la berline. mereu o planetara la purtator. si un set motor. si niste curele. si un carburator reglat.Originally posted by mr.K View PostUn capac delcou d'ala bun, un set de platini...
Si daca n-avem ce face cu tot volumul porbagajului, merg si 2 planetare, bascule, bielete, ambreiaj, placa..artilerie grea.
Comment
-
Dupa ce au scos banu' group dupa cardurile de sanatate, acum primesc si minute nelimitate in orice retea:
Comment
-
Vreti o roaba de unelte si piese de schimb in portbagaj, iar aia cu SL 10 nu au nici roata de rezerva.
Acum fara sa fac bascalie, eu am in portbagaj o teava pe care o folosesc drept parghie pe cheia in cruce, la prezoanele intepenite.
Mi s-a intamplat odata sa nu pot desface prezoanele ca erau stranse de aia de la service care n-aveau dinamometrica (cred ca era la ozenel in portbagaj).
A 2-a oara nu mai am chef sa o patesc.Last edited by mr.K; 7 May 2015, 11:11.
Comment
-
Sunt sigur ca asta te linisteste daca faci pana pe coclaurile Romaniei, noaptea.
Vine platforma in 15-30 minute, sunt ferm convins.
Sau te chinui cu kitul ala de pana, care nu stiu la ce ajuta daca ai o anvelopa taiata.
Sper ca ai prieteni buni, care vin la ora aia cu o roata de rezerva.
Comment
Comment