Ms[emoji106]
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Aviz celor care se tot lauda ca o masina sh diesel adusa din afara cu istoric "verificat" , e de 100 de ori mai buna decat un logan chel cumparat de nou.
Last edited by prometheus; 18 May 2015, 10:01.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostDa' de unde stii domnu' cati km are, si mai ales de unde e cumparat? E ruda/vecin cu tine?
Poate omul il are de nou, cumparat din Romania...sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostSpatele nu-mi place.
Arata bine, dar cum costa de la 300.000 $ in sus, are concurenta serioasa si la design si la performante.
S-au produs 500 de masini, asa ca trebuie sa te grabnesti daca vrei sa prinzi una.
si daca s-au facut doar 500, va costa ceva bani in cativa ani.
nu ma grabesc, o iau incet. eu mi-as lua un 159, si tot imi depaseste bugetul. as lua oricand un 159, nu mai vorbesc de brera.
Comment
-
sincer, nu ma intereseaza. aia e o masina pe care n-o cumperi rational.
si sunt multe masini asa. daca era dupa fiabilitate si costuri de intretinere
nu mai ajugeau 4 ferrari in top 5 cele mai scumpe masini din istorie.
dar toti miliardarii le doresc. daca vreau una relativ fiabila si ieftina de intretinut, imi iau un 1,4 mpi. caruia i-as da foc in 2-3 luni.
asta da motor... 275 cp dintr-un litru ?!
http://www.bornrich.com/alfa-romeo-8...ione.htmlwww.4 tuning.ro/inovatii-auto/apusul-fiabilitatii-volkswagen-prezinta-un-motor-de-1-litru-si-275-cp-26200.html?utm_source=Newsletter__Newsletter_4 Tuning.ro&utm_medium=yahoo.com&utm_campaign=newsle tter_229586
scoateyi pauzele dintre 4 si tuning
Comment
Comment