If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu prea îl citesc pe CTP, însă la Halep este mai mult decât evident.
Casta machidonilor (fără să jignesc într-un fel comunitatea aromânilor) din care face parte işi spune din păcate cuvântul...
Nu era nevoie sa-l citesti, ca a spus asta cam pe la toate televiziunile.
Adica Tanase sau Chipciu nu sunt ca Messi fiindca sunt inapatanati si nu vor sa invete si alte chestii ?! Eu cred ca atata pot si punct. Cand l-au vazut pe Messi la 13-14 ani, nu stiau cum sa-l ia mai repede. Asa e si in tenis. Se numeste talent. Daca nu-l ai, trebuie sa muncesti mult ca sa fii mediocru.
Navratilova a zis de ceva vreme ca nu si-o va mai aminti nimeni pe Halep, fiindca e mediocra. Atuul ei e tocmai incapatanarea. Dar dai peste jucatoare la care nu mai tine asta.
mda... bucuros ca am gasit filtru de motorina la 90 de lei, nu m-am mai uitat pe cutie si pe el. e made in china.
poate acum imi distrug singur injectoarele pentru o diferenta de 40 de lei. a mai mers cineca cu asa ceva ? parca mai luase un coleg tot chinezesc.
stie cineva sa-mi raspunda la intrebarea de mai sus ? au fost probleme cu filtrele renault chinezesti ?
Am auzit ca astea chinezesti au hartie de lampioane in cartusul filtrant.
atunci e ok. era mai nasol daca aveau hartie de petarde.
am inteles ca se fac oem in china. probabil in india era prea scumpa mana de lucru. iar magazinul de pe timonierului e de incredere. are vreo 23 de ani, daca nu si mai mult, si multi cumpara de acolo.
interesant... dar daca iti baga meciurile din champios league cum mai eviti accidentul ?!
trebuie sa fac itp-ul pe 26. cat de important ar fi sa fac revizia inainte ? am luat toate filtrele si oloiul, dar as mai fi asteptat. ies prost la noxe daca merg cu astea vechi, schimbate spre sfarsitul lui iulie, anul trecut ?
N-ar avea de ce...Motorină bună și puțină talpă înainte de ITP ca să iasă noxele din prima încercare (la ultimul ITP nu s-au mai sinchisit să îmi facă noxele, spre exemplu) și revizia la toamnă
După un accident la Nurburgring, proprietarul unui Ferrari 458 Speciale a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru reparația mașinii sale. Pentru 4 euro, poți cumpăra un spațiu de 1x1 centimetri pentru o poză la alegere.
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment