Da, este trotuar până foarte aproape de DRPCIV. De la stația de metrou, traversează și o ia la dreapta. Merge cam 5-7 min. pe jos, tot înainte, până ajunge.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salutare!
O parere va rog!
doar dupa ce dau cu spatele si vreau sa plec in fata cu viraj stanga (doar la stanga am observat) face un trancanit de "cuplare" a rotilor asa imi da impresia.
masina face 170k, pe fata am schimbat doar bietele antiruliu, bucsi bara stabilizatoare si capete de bara.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Poststie cineva cum se poate ajunge de la statia de metrou Aurel Vlaicu la DRPCIV PIPERA ? trebuie sa mearga fi-miu sa dea sala.
eu ziceam ca-l duc eu dar mai are ora de conducere si merge sa ia si dosarul, dupa care el si cu o fata merg cu metroul. dar de acolo nu mai stiu.
Comment
-
era vorba de maine, vineri.
dar nu-mi prea fac griji ca le face pe toate de pe drpciv.ro
la traseu sunt curios,mai ales ca bulagii au scos dr taberei din optiuni.
acum trebuie sa dea pe la filaret.
sa inteleg ca de-abia te-ai intors din concediu ?
Comment
-
Pai si daca e un scurt la masa verifica doamna? Zii sa mearga naibii la un service mai repede sau la unu care se pricepe... Naibii, sa ramai fara lichid de frana e o problema cam nasoala, nu crezi?Last edited by einstein1984; 17 July 2015, 14:14.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
Comment