Eu chiar nu stiam , doar mi-am dat cu presupusu
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dece lucian , de ce zici ca ai facut-o de oaie??? Stai calm ca din cand in cand ne mai trebuie si noua o mica evadare ,acolo v-ati simtit toti ilegali aici puteti face cat off topic vreti voi doar sa fiti decenti si sa nu o dati in messener si mirc
dannyel imi transmite : esti cel mai mare prost de pe fata pamantului
haideti sa-l salutam cu toti si sa-i aplaudam aceste cuvinte de lauda asa cum se cuvineLast edited by SoNyKeL; 9 May 2008, 16:20.
sigpic
Comment
-
Imi poate spune cineva cum se demonteaza mufa de la contact? Mi-a spart masina si a trebuit sa imi schimb tot setul cu iale, butuc buson rezervor si contactul. La contact nu am reusit sa desfac mufa, am incercat in fel si chip. Daca ma poate ajuta cineva care a desfacut pana acum, sau stie cum se desface, m-ar scuti de niste bani dati in service, ca si asa nu mai am pt ca a trebuit sa imi cumpar rezerva si setul de iale (600 lei). Va multumesc.
Comment
-
Asa se scoate contactul:Attached Files
Comment
-
Pana la urma unde si la ce ora e intalnirea loganistilor bucuresteni?? ori la polivalenta ori la miorita???Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Originally posted by pirvu_alexPana la urma unde si la ce ora e intalnirea loganistilor bucuresteni?? ori la polivalenta ori la miorita???
aici se discutaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment