Originally posted by ionescu liviu
View Post
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by B997NDL View Postmerge. sunt niste routere "tp link" (brandul) cu trei antene si mai sunt niste "stickuri" wireless adapter (asa arata) tot tp link care se baga intr-un usb la laptop si imbunatatesc considerabil semnalul.
Wireless N speed up to 450 Mbps are ideal for bandwidth-intensive tasks like HD video streaming, VoIP, and online gaming.
eu le-am luat din cora.
;i mai face figuri semnalul, ia-ti si adaptorul din primul link. ajuta considerabil.
Comment
-
Discutii despre orice va trece prin cap
Urias antrenor acest Ionita! Nu mai zic ce jucator a fost... In fine!
Originally posted by mr.K View PostMachidoanca e o stea, dar ar putea fi macar o lady. In schimb, e o mica vagaboanda boschetara ratacita prin palatul tenisului. O intrusa, dar si o impostoare. Ea pacaleste tenisul.
CTP varianta hardcore... de caramangerie!
Sent from mobileKeep walking...
Comment
-
ce stand up comedy, uite-aici teatru ))
a luat-o flama pe Halep, tot ce-a realizat a fost o sclipire de moment, care ce-i drept a tinut-o mult timp ... nu stie sa piarda, nu inteleg de ce se oftica
sa fii locul 2,3 mondial fara niciun trofeu major castigat, asta inseamna sa fii machidon )Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Comment
-
asta din urma e cea mai oribila varianta la care se poate gandi un roman.
Doamne fereste !scuip in san si-mi fac cruce.
ascultam cheb khaled fiindca imi place, cand am dat de asta, postat in 2010.
vedeti ecranul din spate. dacia e in maroc din 2005 ?!
Comment
-
Cum masina veche de spalat rufe da semne de oboseala , ma gandesc ca trebuie sa-mi cumpar alta asa ca m-am gandit la :
Pe aceasta am vazut-o in actiune live la un amic si am fost impresionat de zgomotul redus chiar si la stoarcere , dar cum amicul meu o are de vreo 2 luni nu stiu cat de fiabila este.
Ma bate gandul sa-mi cumpar ceva din gama LG cu motor Direct-drive dar nu stiu cat de fiabile sunt in sensul sa nu ma trezesc dupa vreo 2 ani ca se arde minunea de motor (stiu are garantie 10 ani) si sa pierd timp prin garantii.
Ce sfaturi imi puteti da ? eu vreau sa comand una de preferat din gama LG sa fie de vreo 7 kg si ok ca si pret.
Asta mi se pare foarte ok ca si pret/performante.
Voi ce credeti ? merita cea din primul link sau aceasta ?sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostCum masina veche de spalat rufe da semne de oboseala , ma gandesc ca trebuie sa-mi cumpar alta asa ca m-am gandit la :
http://www.emag.ro/masina-de-spalat-.../pd/DRR5JBBBM/
oricum, eu stiu ca sunt mai ieftine la altex. in cazut de fata cu vreo 250 de lei. nu ? iti scoti bateria pentru la iarna.
pardon... cu 300 de lei e aceeasi masina.Last edited by B997NDL; 1 November 2015, 22:33.
Comment
Comment