de acord cu uniformizarea mandatelor la 10 ani ca deputat/senator/presedinte/primar/consilier etc si 10 ani cu executare pentru fiecare fapta de coruptie .... si pe mandat pe viata (la Jilava sau alte statiuni) daca direct sau prin interpusi fura din banul public
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Haideti sa vorbim despre reducerea la 300 de alesi; 100 senatori, 200 deputati, reducerea unor privilegii, ridicarea imunitatii automat in cazul trimiterii in judecata in situatiile de suspiciune de coruptie, spalare de bani si alte infractiuni economico-financiare, votul pe lista deschisa, in detrimentul celui cu lista inchisa, unde ordinea pe acestea se face in functie de aportul sau pupincurismul fiecarui candidat; sau poate imprumutam modelul german.
In fine.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
A! Atunci e o petarda pe care o folosesc multi patroni; hai la munca, lasati discutiile.
Pai eu cred ca poporul asta chiar munceste si munceste in foarte multe cazuri pe bani putini, rob la straini uneori.
Muncesc englezii? Muncesc mai mult francezii, italienii?
Intrebati-va amicii care slugaresc in strainatate cat si pe cat muncesc localnicii?
Exceptiile nu confirma regula; "intreprinzatori" sunt peste tot in lume.Last edited by IancuMIC; 16 November 2015, 16:13.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Reactioneaza si oamenii, cand altii rad si ne acuza ca nu muncim; eu nu i-am vazut sa rada. Altii rad ne noi.
Vorbiti de 25 de ani...doar se vorbeste in tara aia! La fapte cand se trece? La MUNCA cam pe cand se trece?? )Last edited by IancuMIC; 16 November 2015, 18:07.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Stiti cum e cu tara asta? Cum este si Loganu, mai merge, se mai strica, rugineste, se carpeste, unii il cosmetizeaza sa arate ca una nemteasca.....problema este cu "soferul" si ceilalti "participanti la trafic".„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment