cine te da afara ? oricine inchiriaza un apartament vrea continuitate.
eu am un apartament inchiriat si am acceptat o chirie mai mica numai fiindca stau acolo de vreo 7-8 ani, timp in care au fost la zi cu intretinerea si roate celelalte. si sper sa mai stea.
nimeni nu vrea sa inceapa sa caute din noi chiriasi de incredere.
au fost odata niste studenti care au plecat si cu modemul de la upc.
n-as mai lua niciodata studenti, sunt cei mai nenorociti. mai ales in ziua de azi.
si eu am fost student, dar pe astia de acum i-as bate rau.
si nu mai vorbim de preturi, ca sunteti pe alta lume. 400 de euro ?! in centru, sau unde ?
doar in centru se traieste ?
partea buna e ca nu stim cand murim. in rest e normal sa mori.
noi ne .... pe noi cand vorbim de moarte, dar aia cand ajungeau la Auschwitz la ce se gandeau oare ? si ce sanse aveau ? si tot au mai fost destui supravietuitori.
totul e sa n-ai o moarte nasoala, ca in rest e mizilic.
pur si simplu nu mai simti si nu mai stii nimic.
daca as muri in somn, ar fi perfect.
eu am un apartament inchiriat si am acceptat o chirie mai mica numai fiindca stau acolo de vreo 7-8 ani, timp in care au fost la zi cu intretinerea si roate celelalte. si sper sa mai stea.
nimeni nu vrea sa inceapa sa caute din noi chiriasi de incredere.
au fost odata niste studenti care au plecat si cu modemul de la upc.
n-as mai lua niciodata studenti, sunt cei mai nenorociti. mai ales in ziua de azi.
si eu am fost student, dar pe astia de acum i-as bate rau.
si nu mai vorbim de preturi, ca sunteti pe alta lume. 400 de euro ?! in centru, sau unde ?
doar in centru se traieste ?
Originally posted by mr.K
View Post
noi ne .... pe noi cand vorbim de moarte, dar aia cand ajungeau la Auschwitz la ce se gandeau oare ? si ce sanse aveau ? si tot au mai fost destui supravietuitori.
totul e sa n-ai o moarte nasoala, ca in rest e mizilic.
pur si simplu nu mai simti si nu mai stii nimic.
daca as muri in somn, ar fi perfect.
Comment