Originally posted by vitriol
View Post
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Chiar ieri am fost la un service Dacia - Renault (nu reprezentanta) pentru a verifica ceva si in fata mea era un nene cu un Megane II caruia i se schimba un bec. Imi pare rau ca nu am facut o poza care sa vina in sprijinul afirmatiilor mele (bara fata demontata).sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostChiar ieri am fost la un service Dacia - Renault (nu reprezentanta) pentru a verifica ceva si in fata mea era un nene cu un Megane II caruia i se schimba un bec. Imi pare rau ca nu am facut o poza care sa vina in sprijinul afirmatiilor mele (bara fata demontata).
Orice este posibil cand esti fraierul de ocazie, foame de bani. Cate ore au bagat la manopera?
trimis de pe mobilLast edited by Oti; 18 February 2016, 12:36.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Incercati sa scoateti un bec de far de la un Golf V si un altul de la un megane II, sa vedem care bec se elibereaza mai repede!
Urmariti de la 2:18
Last edited by prometheus; 18 February 2016, 14:38.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostIncercati sa scoateti un bec de far de la un Golf V si un altul de la un megane II, sa vedem care bec se elibereaza mai repede!
Urmariti de la 2:18
https://www.youtube.com/watch?v=nXCZ2v-nIF4
Paralela cu Golf ilustreaza perfect genialitatea Renault.
Bine, unii vor spune ca Golf-ul pacaleste clientii la noxe. Cand stai in genunchi langa Megane pentru un bec amarat, cred ca de noxe iti arde.
Comment
-
Renault Megane II (nu stiu pentru III daca e tot atat de nasoala treaba) e "legendar" pe partea de service-are lumini , absolut jenant/penibil cat de greu au putut sa faca o inlocuire de bec.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Bine , schimba tu distributia (pe curea )la passat cu motor longitudinal cu demontat bara si trager la marginea drumului... alea nemtesti or fi tancuri proiectate sa schimbi motorul in 20 de minute folosind 2 craci si un lant de bicicleta.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostRenault Megane II (nu stiu pentru III daca e tot atat de nasoala treaba) e "legendar" pe partea de service-are lumini , absolut jenant/penibil cat de greu au putut sa faca o inlocuire de bec.sigpic
!
Comment
Comment