If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dupa cum m-am urcat eu intr-un logan2 la 100.000 km cu scaunul original, mi s-a parut destul de rezistent, ca ca cel de pe ph1 2005.
Nu cred ca s-ar fi rupt mai ales ca forta a fost in jos, nu in fata.
Masina aia e dauna totala cu siguranta, sasiul e stramb mai mult ca sigur
Ar trebui sa va angajati la Dacia daca va dati seama din ochi daca o masina rezista sau nu la un impact dat.... Fraierii aia inca le dau de zid la Mioveni ca sa afle.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Ar trebui sa va angajati la Dacia daca va dati seama din ochi daca o masina rezista sau nu la un impact dat.... Fraierii aia inca le dau de zid la Mioveni ca sa afle.
Pai vezi ca aici impactul nu e frontal. Si nici la zis nu face Loganu' vreo mare istorie, ai sanse mari sa o mierlesti daca te lovesti frontal cu careva.
Trebuie sa mai amintesc de puntile spate care se "cracanau" singure? Cat de fragile sunt nu mai zic, niste scobitori.
Treaba frantuzeasca, intalnita si la Peugeot.
Baiatul asta imi e simpatic. Dar e ciudat sa vezi cum a ajuns normalitatea sa fie prezentata ca exceptie. Cu toate astea, ma bucur ca mai exista oameni cinstiti care nu cedeaza la presiuni.
din ciclul "bine ca mai exista tarani si cei mai multi sunt in state"
cum sa faci asa ceva cu un M3 ?! n-avea cu ce sa care prazul si cartofii la piata ?
Project Car!! Sunt multi pasionati in State de acest fenomen.
Nici vorba de carat cartofi , morcovi , pepeni
nu, e mare realizare sa faci un pick up din m3...
de ce sa nu faci la fel si cu un ferrari italia ?!
nea caisa din floresti de giurgiu are bani si vrea un 458, dar are nevoie si de o masina ca sa-si aduca porcul de craciun.
americanii sunt melteni desavarsiti,
this is a halariouse video of the guys in the blue collar comedy tour including jeff foxworthy, larry the cable guy, bill engval and ron white. leave comment...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment