Important era sa stim daca iti asumi si riscul.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Parlamentul de la Sofia a decis anularea automată a înmatriculării autoturismelor ce nu au asigurare de răspundere civilă auto.
Pentru a pune capăt abuzurilor cu înmatricularea în Bulgaria de automobile din țările vecine Parlamentul de la Sofia a decis anularea automată a înmatriculării autoturismelor ce nu au asigurare de Raspundere civilă auto.Parlamentul de la Sofia a decis anularea automată a înmatriculării autoturismelor ce nu au asigurare de răspundere civilă auto.
Eu spun ca vor circula fara RCA bulgaresc valabil, ca si pana acum.
Comment
-
Din moment ce iti anuleaza inscrierea masinii in circulatie daca nu ai RCA valabil, eu zic ca e nasol pentru cine merge cu masina neinmatriculata nicaieri nu ?
Asa numere la misto pot sa pun si eu la masina dar la cel mai mic control o belesti de zile mari.
Comment
-
Am intrebat un coleg. Cica politia romana poate sa verifice daca o masina de bulgarski are inmatriculare valabila.
Daca e radiata, dosar penal.
Asigurarile sunt cam ca la noi, adica marisoare, singura smecherie e timbrul de mediu neplatit.
ITP-ul se face anual la bulgari, deci ori mergi la ei la mare, ori trimiti doar actele pentru ITP (cum se mai face si pe la noi).
Treaba asta cu radierea din oficiu daca nu se face RCA e pentru a creste incasarile lor la asigurari, probabil ca nu se mai oboseau multi sa-si reinnoiasca RCA-ul.
Mai ales daca au daune pe el, creste mult, ca si la noi.Last edited by mr.K; 25 May 2016, 15:28.
Comment
-
vad ca si astea sunt mai mult acceptabile, desi se zice ca in sua ar fi mai stricti...
http://www.4 tuning.ro/filme-masini/view/2R-3H62C_UH?utm_source=Newsletter__Newsletter_4 Tuning.ro&utm_medium=yahoo.com&utm_campaign=newsle tter_302451
Comment
Comment