Salut. Am facut o prostie si am sters monitorul lcd cu solutie geamuri. Are ceva ? Se poate sa se fi stricat ceva ? Solutie am pus-o pe o carpa bumbac. Pe monitor mi-au ramas numai dare ..... Sper ca nu i-am bulit ceva ma refer la protectia aceea. Va multumesc pt orice sfat pe care mi l-ati da. Numai bine
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu se intampla nimic, pentru ca are cam acelasi efect cu servetelele de curatat.
Comment
-
Apropo de nume pentru firme: prin '91 eram in fata la Guvern cu un coleg de la ziar-ehe, ce mult a trecut!- si asteptam sa vina minerii sa-l dea jos pe Roman (Petre, nu autocamionu'). Treceau masini inscriptionate care mai de care cu IMPEX, STORE, SUPER si alte strainisme. Colegu' zice,trist -Bai, nu trece nici unu' cu un nume romanesc de firma! -Ba da, zic eu, uite colo! Si-i arat un TV pe care scria mare "La Costica! Sucuri si sifoane!"...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Multumesc mult pt raspunsuri Andrei si vdmihai. Pe net citisem ca solutia de geamuri contine alcool si nu face bine monitorului, in fine bine ca m-ati lamurit voi . Numai bineLast edited by Christnacht; 22 September 2008, 22:05.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Asta nu stiu, dar stiu sigur unde pot sa glumesc eu pe seama ta, in profil, unde scrie warn/ban.
Sa vezi ce o sa ma mai distrez...
Glumeam!
Comment
-
Aha, deci mie nu-mi dai? Te tin eu minte!
Comment
-
Moderatorii iubeste la useri si nu da ban. Userii iubeste la moderatori si nu face misto... Moderatori+useri=love mah, voi sunteti pe treaba voastra? De sony nu intreb, ci de restul...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Bine Sony 10 saorma daca asa vrei.
Andrei iti dadeam si tie saorma dar nu stiam daca-ti place . Pentru tine(daca memoria nu ma inseala) o pizza la KFC .
Seba postul meu cu glume pe seama voastra a fost si putin ironic. Nu ai vazut ca pe "Solicitari catre moderatori" mai mult se faceau misto-uri pe seama voastra decat solicitari(si alea in general erau catre administrator dar asta-i alta poveste). Iar chestia cu dragostea din tei dintre mine si moderatori a adaugat-o Sony dupa "amenintarile" lui Andrei .
Si oricum aici se poate spune "orice ne trece prin cap".Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostPentru tine(daca memoria nu ma inseala) o pizza la KFC
Comment
-
hmmm....Cred ca aici pot sa-mi zic si eu oful......
In sfarsit, dupa o galeata de restante am terminat facultatea de fizica...Mai am licenta si sterg de pe harta orasul Magurele, ptr macar cateva luni pe urma...
E bine ca avem unde zice cate ceva, fiecare cu cel doare...e-mail: office@stickere.info
Comment
Comment