Nu este decat un tractor rapid care mai si polueaza ca naiba, cam asa ar gandi mr.K
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
in camionul ala. te-ai gandi ca iti rupe capul, daca ai fi cu vreun bmw de 3000 cc ?!
stie volvo sa faca camioane. asta da servodirectie...
Can a hamster drive a 15-tonne truck? Watch cute little Charlie steer a brand-new Volvo FMX in a rough quarry. Will he make it to the top? Please like, share...
chiar nu sunt de pe lumea asta... ia uite franare de urgenta.
functioneaza mai bine decat cea de pe tesla.
Comment
-
Originally posted by GFN View PostNu este decat un tractor rapid care mai si polueaza ca naiba, cam asa ar gandi mr.K
https://www.youtube.com/watch?v=EIQsQ4FKUqs
Apropo, ai inceput araturile de toamna?
Comment
-
In stilul caracteristic, Simona a dat cu racheta de pamant din 2 in 2 mingi, pana a pierdut. Cred ca o sa-i impute organizatorii ca a deteriorat suprafata terenului.
Am numarat si 5 servicii ratate la rand intr-un game. Pana nu invata sa serveasca, nu va castiga niciun Grand Slam.
Mai bine ar lua-o antrenoare pe serviciu pe Hingis, aia era la fel de scunda, dar stia cu racheta la serviciu.
Comment
-
io nu mi-as da polizorul pe tractor. polizoarele n-au turbo, egr, pompa de 2200 bari, injectoare piezo, filtru de particule...drep e si ca voi n-aveti consum mediu de 7.8%Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
mr.K uite un diesel rafinat si clasic ,ca un vin bun si vechi.
Apropo am vazut mai de mult un mercedes ca acesta care avea 1 milion de kilometri si abia atunci ii facea reparatia capitala la motor , asa ceva nu se mai fabrica in zilele noastre.Last edited by GFN; 8 September 2016, 09:59.Captain of the black pearl
Comment
Comment