ii dai in judecata pentru recuperare.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by IancuMIC; 5 October 2016, 20:13.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
UniCredit Leasing a vândut maşina furată după ce a încasat contravaloarea ei
Evenimentul zilei a publicat în ediţia tipărită de ieri, un articol despre un autoturism marca BMW seria 3 care a fost vândut de o firmă care a avut în anul 2015 o cifră de afaceri de 200 de milioane de euro, deşi acesta apărea ca fiind furat. Cazul poate scoate la iveală încrengături dubioase deoarece am intrat în posesia actului care dovedeşte că asiguratorul a virat contravaloarea despăgubirilor în contul UniCredit Leasing
Continuarea pe http://www.evz.ro/unicredit-leasing-...-furata-1.html
Comment
-
A "bubuit" Loganul la propriu, acu 10 minute la Piață Unirii. Când a vrut sa plece de pe loc s-a auzit un zgomot și a început sa curga.Attached Files
Comment
-
Ce inseamna sa-ti neglijezi propria sursa de venit in cazul lui taxi-ul , daca ar fi avut catusi de putina grija de masina aia ! nu ramanea fara paine pana isi va gasi alt motor/masina etc.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by bolovan View PostAcolo-i lichid de racire...cine stie cati km are masina...cine stie cand a fost ridicata capota ultima data...nu facea nici o revizie la masina aia...de ce sa umble la ea cand merge?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Ce mi se pare foarte grav este că probabil sunt sute sau mii de astfel de „sicirie pe roți” galbene în Românica și multe mii de oameni circulă zilnic cu ele, poate fără să-și dea seama la ce pericole se expun prin simpla urcare într-o „tablă” dintr-asta.M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostCe inseamna sa-ti neglijezi propria sursa de venit in cazul lui taxi-ul , daca ar fi avut catusi de putina grija de masina aia ! nu ramanea fara paine pana isi va gasi alt motor/masina etc.
piese asam montate la Viorel, si cu cateva curse s-a scos.
Comment
Comment