din pacate nu am nici un spor de doctorat. am niste ore la facultate dar in regim de plata cu ora. de ce plata cu ora? simplu. pt facultate e mai ieftin sa externalizeze niste "servicii" decat sa te plateasca cu norma intreaga cand nici nu prea mai sunt asa multi student iar cei care sunt... dar ca experienta prinde bine totusi hmm, acu poate par demodat, dar pe "vremea mea", in 2007, eu stiu ca generatia mea a fost mult mai serioasa decat ce vad eu acu )
ca sa-ti zic sincer, nu-mi place deloc la facultate. predarea ca predarea, dar criteriile pe care trebuie sa le faci anual, cu punctaje, isi-uri, prostii, conferinte; o adevarata mizerie
mai mult imi place la spital. acolo ai ocazia sa intalneste tot felu de oameni cu tot felu de povesti de viata, nu prea te plictisesti
cred ca nu e nevoie sa-ti zic ca si aici, in zona asta, dicteaza tot banu si relatiile, continutu nu intereseaza pe absolut nimeni
de asta vreau sa migrez in zona privata, imi deschid cabinetu meu si gata
ca sa-ti zic sincer, nu-mi place deloc la facultate. predarea ca predarea, dar criteriile pe care trebuie sa le faci anual, cu punctaje, isi-uri, prostii, conferinte; o adevarata mizerie
mai mult imi place la spital. acolo ai ocazia sa intalneste tot felu de oameni cu tot felu de povesti de viata, nu prea te plictisesti
cred ca nu e nevoie sa-ti zic ca si aici, in zona asta, dicteaza tot banu si relatiile, continutu nu intereseaza pe absolut nimeni
de asta vreau sa migrez in zona privata, imi deschid cabinetu meu si gata
Comment