Ca sa ma explic mai bine , lumea din jur nu mai da nici o ceapa degerata pe Romania. Suntem niste aserviti fara putere care totusi sunt lasati sa se guverneze singuri atat timp cat tacem din gura si nu o dam in extreme (fapt explicat ca o "zona de stabilitate in aceasta parte din Europa"). Problema e poporul care uita foarte repede ce reprezinta acel partid rosu care inca din 1990 a organizat mineriade ca sa se mentina la putere. Si mai grav e ca multi de 40-65 de ani care acum 25 de ani luau bataie de la mineri in Bucuresti acum aleg primar o pesedista si sustin acest partid care pretinde ca s-a reformat si ca a scapat de corupti si de lichele desi e clar ca is tot Iliesti , nastasi , hrebenciugi , vanghei , iacobovi , etc etc
Stiu ca nu prea ai pe cine alege , dar tot pe astia cand locul lor ar fi la puscarie (cu averile "rudelor" confiscate)?
Mai bine am declara razboi chinezilor sau nemtilor sau americanilor sperand ca vin aia si ne conduc.
ps: fanez erai cumva in bucuresti in 90 ? te-a umplut de respect iliescu cand te-a numit huligan ?
Stiu ca nu prea ai pe cine alege , dar tot pe astia cand locul lor ar fi la puscarie (cu averile "rudelor" confiscate)?
Mai bine am declara razboi chinezilor sau nemtilor sau americanilor sperand ca vin aia si ne conduc.
ps: fanez erai cumva in bucuresti in 90 ? te-a umplut de respect iliescu cand te-a numit huligan ?
Comment