Originally posted by mr.K
View Post
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Păi când am scris eu nu era vorba de niciun nou guvern, ci de condamnarea lui Dragnea. asta e „ciorba” înăcrită. Ne tot cramponăm atâta de asta. Omul a nominalizat „de drept” un candidat la postul de prim-ministru (chiar dacă toată lumea realizează cine va fi primul ministru „de fapt”), nu are intenția să facă parte din guvern, având altă demnitate în stat...asta e. Nu vreau să-i ridic nicio statuie, fiindcă nu merită nici măcar una din c*cat, dar m-am săturat și de „placa” asta cu „condamnarea-n sus”, „condamnarea-n jos”. Asta e situația, tineretul bovin „frumos și liber” a avut „lucrări importante” prin cluburile patriei în ziua votului și n-a dat pe la secțiile de votare, așa că defilăm cu Dragnea &Co, probabil patru ani de-acum înainte iar eu, sincer să fiu, n-am nicio îngrijorare din pricina asta. Așa cum am mai scris cu alte ocazii, PSD-ul a mai fost la guvernare și nu s-a prăbușit draga de romînica în abis. Din contră...M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
Explică-le asta tinerilor „frumoși și liberi”, că din cauza lor nu ți s-a îndeplinit dorința de a mai avea klausul un guvern „mociorloș” numai și numai al lui, care să ne uimească cu „performanțele” sale încă patru ani de-acum înainte.M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
"Sa se sesesizeze militia!" Aici tot de cerere si oferta este vorba? La noi e asa: "noi cerem, daca ei cumpara la preturile astea si nu ne obliga nimeni sa avem preturi normale, de ce sa nu profitam?" Am avut de la cineva o alifie pt copii adusa din germania unde era 1 euro. Am gasit si in magazine la noi cu 20 de lei. In germania nu da nimeni 4 euro pe asa ceva considerand ca e un pret nejustificat.Last edited by Fanez; 2 January 2017, 21:49.
Comment
-
-
Originally posted by Cherubino View PostExplic-le asta tinerilor „frumoi i liberi”, c din cauza lor nu i s-a îndeplinit dorina de a mai avea klausul un guvern „mociorlo” numai i numai al lui, care s ne uimeasc cu „performanele” sale înc patru ani de-acum înainte.
Au castigat "unii" pentru ca au fost alesi de multi oameni cu drept de vot. Nu stiu de ce ai impresia ca o participare mai mare nu insemna, automat, repartizarea proportionala a voturilor, mentinandu-se astfel aceeai diferenta procentuala intre castigatori i invinsi.
Tinerii, spre deosebire de cei de 70+ ani, au tendinta de a fi diferiti, implicit a avea multiple pareri despre acelasi lucru.
Si, cum am zis si altadata, a nu merge la vot, pe langa faptul ca este un drept democratic, poate reprezenta si o forma de protest si o asumare tacita a castigului unei tabere.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
Comment