Fane, n-o intoarce ca la Ploiesti Pentru orice bebelus mai batran de 6 luni, america nu e democratie decat partial. E vizibil din satelit lucrul asta: scoli pt bogati si pt saraci, pt albi si negri, asigurari de sanatate cu care mori pe strazi, cam ca la noi, unele mai grave. Ai vazut filmul 911 Fahrenheit? Daca nu, fa-ti timp o ora juma'te si urmareste-l. Poate o sa intelegi ceva din el, asta in cazul in care acum doar te faci ca nu pricepi. Apoi treci la "Capitalism a love story". Pe bune, uita-te la ele, merita. Eu ziceam sa luam ce-i bun de la americani. controlul fiscului e unul din lucrurile bune. n-am copiat destul 25 de ani doar partile proaste ale capitalismului controlat de corporatii, vrei sa continuam? Daca asta e tara in care vrei sa traiasca copii si nepotii tai, e alegerea mea. eu nu vreau sa-mi creasca fetele intr-o tara de chiulangii, hoti, nesimtiti, etc. Cu atat mai mult, nu vreau ca astia sa fie protejati de lege. Daca tu vrei asta pentru tine si ai tai, e placerea ta, nu ma bag...
Iancu, il prezidente incompetente cred ca nu face altceva decat sa incerce sa recastige ceva capital, il doare pe el in bascheti...daca voia sa faca ceva util, se apuca de mult de treaba.
Iancu, il prezidente incompetente cred ca nu face altceva decat sa incerce sa recastige ceva capital, il doare pe el in bascheti...daca voia sa faca ceva util, se apuca de mult de treaba.
Comment