Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • alinn28 nu ma incalzeste...eu nu vreau sa fiu furat (asta o spune un tip la care masina a fost sparta de 3 ori, furat portofelul de doua ori si ,...cea mai tare chestie: furat cablul de internet...de la stalp unde era media-converterul pana in casa scarii).
    Sincer, prefer sa platim amenda (daca-i reala...si asa este nesemnificativa fata de cat se fura in tara asta)...si sa-i stui pe nenea infractorii in puscarii si nu in parlament.

    Comment


    • Originally posted by bolovan View Post
      Nu nu...alta-i intrebarea: daca-i eliberam pe astia...sigur nu recidiveaza? De fapt...aici este problema mea...
      Te uita la parlamentarii romani...cat au dosare penale? Cati sunt condamnati si au dosare penale?
      Vrei autostrada? Pac dosar penal! Beneficiezi de gratiere si iesi. Mai vrei autostrada? Inapoi la puscarie.
      In rest ideea e buna. Trebuie sa faci ceva si sa nu mai recidiveze dar n-ai timp ca trebuie sa te duci la miting.

      Comment


      • "A fost nevoie să moară oameni pentru ca această demisie să se întâmple”, a spus Klaus Iohannis, dupa tragicul eveniment din clubul Colectiv.
        Victor Ponta si-a asumat responsabilitatea si a demisionat; defapt Ponta a demisionat pentru ca intreaga clasa politica era intr-o criza de legitimitate, iar societatea romaneasca se afla intr-un blocaj din care nu reusea sa gaseasca iesirea. A fost atunci unul dintre putinele gesturi de responsabilitate, pe care le-a facut V.Ponta.
        La orizont se prefigura spectrul alegerilor anticipate, cum ar fi fost normal, dar ideea a fost abandonata. In urma unor consultari cu societatea civila si partidele politice s-a ajuns la concluzia ca se impune reformarea intregii clasei politice, iar numirea unui prim ministru independent a fost mutarea presedintelui. S-a vorbit atunci despre oameni noi in conducere, ministrii integrii asupra carora nu plana niciun dubiu, oameni bine pregatiti, profesionisti in domeniu. A urmat marea balbaiala, in care Ciolos a reusit, cu mare greutate sa incropeasca un guvern, asupra caruia inca de la investire s-au ivit norii negrii ai tehnocratiei.
        Un esec, a fost acea guvernare; n-am avut nici mult trambitata reforma in administratia publica, nici legea salarizarii unice, nici proiecte viabile care sa atraga fonduri europene iar in companiile de stat am regasit acelasi prost management. Timp pierdut pe experimente nereusite, iluzii spulberate ca un guvern independent, fara sustinere politica, e de preferat in dauna unuia cu sustinere parlamentara.
        Alegerile din decembrie au configurat o majoritate castigatoare, aflata in prezent se afla la guvernare, in dauna unei minoritati care in mod inexplicabil, n-a sesizat pericolul ce o pastea cand s-a prezentat in campanie doar cu un singur slogan; penalii, penalii.
        Poporul care s-a prezentat la vot a ignorat campania facebook si a actionat pragmatic; adica a mers si a votat. Treziti in sfarsit la realitate, cei care n-au participat la vot in decembrie, s-au gandit ca e timpul sa-si spuna parerea si au iesit in strada la primul moment favorabil; ceea ce nu e rau, acesta fiind semnalul ca puterea trebuie sa tina seama in permanenta de reactia societatii sau ma rog, o parte a ei.
        Cat va insemna pentru actuala putere acest semnal, nimeni nu poate sti. Societatea romaneasca se afla in acelasi impas, ca in noiembrie 2015. Presedintele va marsa pe un nou inceput, odata cu initierea unui referendum; un reset doar pentru presedinte.
        Avem un castigator in alegeri si un guvern care impreuna trebuie sa-si asume responsabilitatea guvernarii. Nu e cel mai bun guvern cum nu poate fi categorisit ca find cel mai prost; este in schimb rezultatul unui proces electoral si de aici intreaga legitimitate.

        Intrebarea e cine castiga si cine pierde, daca acest guvern nu-si duce la bun sfarsit actul de guvernare si nu am in vedere termenul pana la viitoarele alegeri, ci o anume perioada in care societatea se bucura de beneficiile unui anume program.
        Last edited by IancuMIC; 26 January 2017, 20:29.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

        Comment


        • Fanez pana faci ceva ca sa nu mai recidiveze...prima data protejezi omul cinstit...dupa care gasesti solutia pt problema. Asa...risti pana gasesti solutia la problema...si incep sa se vada efectele...sa nu mai ai ce proteja si indrepta.

          Comment


          • Originally posted by IancuMIC View Post
            ...

            Intrebarea e cine castiga si cine pierde, daca acest guvern nu-si duce la bun sfarsit actul de guvernare si nu am in vedere termenul pana la viitoarele alegeri, ci o anume perioada....
            Iohannis castiga, toata tara pierde, exceptand o mana de oameni.

            Comment


            • Fanez A castigat Dragnea...cine a pierdut in schema asta si cine a castigat?

              Comment


              • @fanez, ești de acord sa te jefuiască și apoi sa fie grațiat hotul?
                Personal, mi-au furat capacele la roti, butucul la portbagaj l-au spart odată, a doua oara l-au forțat, deci cum as putea fi de acord cu o asemenea ineptie?

                Comment


                • Ministrul Justiţiei pare că îşi asumă personal proiectele graţierii şi modificării codurilor penale. El va anunţa, luni, sub ce formă vor fi acestea adoptate. Până atunci analizează opţiunile care sunt: ordonanţe de urgenţă, angajarea răspunderii Guvernului sau legi. Într-o discuţie cu reporterul Digi24 Alina Manolache, Florin Iordache a spus că varianta pe care o preferă este asumarea răspunderii.
                  Digi24
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                  Comment


                  • aris86 dar daca-ti povestesc ca mie mi-au spart masina in mers? Am plecat din zona pantelimon, am pus laptop-ul in portbagaj (ca sa nu tenteze si sa-mi sparga geamul)...si cand am ajuns la hotel (iuliu maniu)...nu mai era laptop-ul in portbagaj.
                    Cel mai recent a fost acum vo 3 ani...cand mi-au furat MP3 player-ul din masina. Partea buna...sticla de horinca (horinca de la mama ei...sticla de 2L)...a ramas...
                    Evident...ca nici in ziua de astazi n-au prins hotii...si de regula astia sunt recidivisti.
                    Ah...si pe unul dintre hotii care mi-au furat bicicleta...am reusit sa-l prind...evident recidivist.

                    Fanez, ia citeste asta: http://www.tion.ro/amenintari-cu-moa...zunare/1769943

                    Comment


                    • Te cred și este o senzație tare nashpa, însă Fanez refuza/ignora sa dea un răspuns. Toți sunt de acord cu anumite chestii pana la el. Personal, hotul rămâne hot, indiferent ca fura un ou sau un bou. Trebuie sa știe de frica, ca dacă face acel lucru ajunge la bulau.

                      Comment


                      • Originally posted by aris86 View Post
                        @fanez, ești de acord sa te jefuiască și apoi sa fie grațiat hotul?
                        Personal, mi-au furat capacele la roti, butucul la portbagaj l-au spart odată, a doua oara l-au forțat, deci cum as putea fi de acord cu o asemenea ineptie?_
                        Eu am fost talharit, batut crancen, cand am ajuns la spital toti se mirau cum de am scapat viu, iar faptasul nici n-a fost cautat. Las-o in kilu' meu cu gratierea hotilor. Sa fie gratiata femeia aia care l-a prima fapta a luat 4 ani cu executare (eu intelesesem ca 3 dar ala era alt caz) ca a furat un salam pentru fetita ei de 4 ani. Si mie mi s-a furat un capac dar si eu am spart unu' da-le-n pana mea, si mie mi s-a spart butucu' de la portbagaj si mie mi s-au furat adidasii si mie mi-au schimbat aia de la autoporand ce era bun pe masina. E neplacut dar nu ma lupt acum sa stea la parnaie gigi ciordache ca mi-a furat mie janghina de Oli capacul de la roata.
                        Opozitia sa vina cu solutii ca sa rezolve situatia altfel, nu cu manifestari de strada cu sloganul "parlamentul la puscarie!" Care n-are nicio legatura cu gratierea la care se gandise guvernul. N-am auzit sa se strige "nu vrem gratiere!", in schimb am auzit "guvernul la puscarie, parlamentul la puscarie, psdu' la dna!"
                        Las-o asa.

                        Originally posted by mr.K View Post
                        Pai atunci sa plateasca iluminatul public doar cei care au nevoie de el.
                        Transportul public doar cei care au nevoie de el. Eu n-am nevoie, de exemplu!
                        etc.
                        Pai nu e normal asa?
                        Last edited by Fanez; 26 January 2017, 21:22. Reason: Automerged Doublepost

                        Comment


                        • Înseamnă că tolerezi hoția, avem un punct de vedere, sa dam drumul la hoți, ca ne-om descurca cum om putea apoi.

                          Mi-au furat telefon în tren, în 105, soția l-a uitat în taxi și nu l-a mai recuperat.
                          Mi-ar plăcea sa fim și noi ca la Viena unde am văzut telefoane/obiecte în stații de transport public uitate și nimeni nu se atinge de ele.
                          Last edited by aris86; 26 January 2017, 21:26.

                          Comment


                          • Oamenii lui „Plicușor Ban” sunt cinstiți până-n măduva oaselor, nu-i așa?


                            ”r-ați ai dreaqu de pesediști penali, că dacă n-ați fi voi, ar face usereul ăsta o oază de cinste și respect pentru lege în țara asta...
                            M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

                            Comment


                            • IAta un exemplu de puscarias care trebuie sa zaca la puscarie:
                              O bătrână de 72 de ani, condamnată la 4 ani de închisoare pentru o găină. Cea mai "grea" pedeapsă din dosarul Microsoft e de trei ani
                              sursa

                              Înseamnă că tolerezi hoția,
                              Cum sa tolerezi asa ceva?
                              ar fi dat mită o găină și suma de 1.000 de lei unei persoane pentru a-i angaja o rudă în spital.
                              . În dosarul Microsoft, procurorii au afirmat că statul a fost prejudiciat cu aproape 27 de milioane de euro, mita fiind de 60 de milioane de euro.
                              Ia teeee!!!! o fi fost recuperat prejudiciul?
                              Chiar dacă lucrările pentru autostrada Transilvania au fost abandonate din vara anului 2011 până la începutul lui 2014, consultantul Egis, firmă condusă de Clotilde Armand (USR), ar fi încasat aproape 20 de milioane de euro pentru supervizarea lucrărilor inexistente. Firma ar încasa bani ca și cum ar superviza lucrări pe 415 kilometri.
                              Last edited by Fanez; 26 January 2017, 21:29.

                              Comment


                              • Bine, unele condamnari sunt aberante, dar cum stabilești cine merita/nu merita gratiate, mai bine s-ar umbla la stabilirea pedepselor, acolo mai este mult de munca.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google