ce lista babana ! ;http://www.hotnews.ro/stiri-esential...i-serviciu.htm
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Fanez View Post
Mie imi place sa stau la coada ca ciolos. Sa ma vada lumea si sa creada ca e normal sa te umilesti.
Comment
-
-
aris86 nu sunt fan LOGAN N-am fost fan logan...sunt fan masini electrice si motoare mari aspirate si cu turatie mare Dar sunt si banatean Si cum masiniile nu sunt marea mea iubire...prefer sa dau banii pe altceva
dacia1981 pai ok...nu eu...dar am verisoara...matusa...unchi...eu fur...ei ma ajuta...4-5 mil euro...iau o amenda si gata
Comment
-
@bolovan - acu e voie sa angajezi nevasta pe post de sofer...asa ca nu ai scapat.....vezi ca citeste pe aici si-ti fixeaza target-ul in venit pt Bugatti "Acces".
Nu te-ai inscris in PSD?...ELDORADO...frate...puscaria este la noi in apartament (la noi cand vine gratierea?). La ei este viata...in insule (sa ne traiasca Mazare...fara numar...in Madagascar)Last edited by Oti; 1 February 2017, 21:06.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
mdea...adevarul este ca nu pot fura toti psd-istii cat poate cheltui o muiere...si isi mai face timp sa si stranga latul in jurul gatului...victimei ei inocente.
aris86 nu este nevoie...A1/A3 isi servesc suficient stapanii...sunt niste caini de lupta perfecti: unde-i asmute stapanul...acolo rupt tot...scuipa...injura...plang...se tavalesc...tot circul. Nu cred ca exista mai multimita stapanire decat stapanii trustului intract
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostPrincipalul repros care li se face este ca "au dat ordonanta peste noapte". Adica unii au voie, la astia e nenorocire.
Noi nu suntem factori decizionali, deci ne contram degeaba.
Tu ramai cu ideile tale, eu cu ale mele.
In politica, cel putin pe tema ordonantelor, nu avem nimic in comun.
Comment
-
România a făcut o „greşeală enormă” prin aprobarea „celui mai mare pas înapoi în reformele anticorupţie de la aderarea la UE, în urmă cu un deceniu”, scrie Euronews, care descrie Guvernul PSD drept „arogant şi încurajat” de întoarcerea la putere în decembrie. Postul de televiziune compară situaţia din România cu cea din Polonia.
Comment
-
aris86 vorbesti prostii...esti manipulat in masa...si in scaun. De fapt toata lumea este manipulata...singurii oameni onesti si care au inteles bunatatea celor de la PSD este fanez si Antena 3. Astia au inteles lupta proletara a tovarasului conducator Liviu Dragnea.
P.S. Pentru dragnea: IESI AFARA DRAGNEA ORDINARA!!!
P.S.2 Nu putem sa-i dam afara din tara? Eu as prefera prin constanta...inot pana in turcia sau rusia cu ei.
Comment
Comment