ideea era sa recunosti ca ti-ar fi placut sa calci blanita de vulpita, nu ca esti obsedat. desi raspunsul tau cred ca transmite subtil ideea de mai sus
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
clar ai calca o blanita de vulpita...merge si de veverita, nu? numa grija mare sa nu dai de vreun sconcs...;) sau afla nevasta-ta si iti rupe cardanu, de nu mai umbli pe picioarele taleDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Sotia e la spital cu fetita. Aia mica a fost operata de apendicita Altminteri mai citeste si ea cate ceva p-acilea si radem impreuna Stie ca mie imi plac mai putin blanitzele...Prefer...mai tunse!Last edited by Gusi; 17 September 2009, 22:40.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Originally posted by gusi View PostSotia e la spital cu fetita. Aia mica a fost operata de apendicita Altminteri mai citeste si ea cate ceva p-acilea si radem impreuna Stie ca mie imi plac mai putin blanitzele...Prefer...mai tunse!sigpic
Comment
-
Originally posted by gusi View PostSotia e la spital cu fetita. Aia mica a fost operata de apendicita Altminteri mai citeste si ea cate ceva p-acilea si radem impreuna.
Stie ca mie imi plac mai putin blanitzele...Prefer...mai tunse!
2....de-aia mi-ar place mie sa fiu frizer!
Comment
Comment