Manifestatie proPSD la Iasi: Un participant protesteaza fata de "hotii de la putere, care dau legi in favoarea lor" (Video)
"Am venit aici pentru ca nu-s de acord cu hotii care-s la putere. Au facut pentru ei legi ca sa poata fura. Unul fura o gaina si e pedepsit, iar altul fura 200 de milioane si nu pateste nimic. De-asta am venit aici", a spus barbatul.
Cand i s-a spus ca PSD a dat ordonanta cu pricina, barbatul a precizat "Cine a dat sa raspunda", insa a adaugat ca nu crede ca PSD a dat o asemenea lege.
"Eu nu am gresit manifestatia. Nu cred ca PSD a dat asa ceva", le-a spus protestatarul jurnalistilor.
Cand i s-a spus ca PSD a dat ordonanta cu pricina, barbatul a precizat "Cine a dat sa raspunda", insa a adaugat ca nu crede ca PSD a dat o asemenea lege.
"Eu nu am gresit manifestatia. Nu cred ca PSD a dat asa ceva", le-a spus protestatarul jurnalistilor.
Ahahhaaha, omul a incurcat borcanele, protesta impotriva la un protest de sustinere a guvernului.
Nah, adevarul iese la iveala pana la urma.
Erau si multi, cata frunza si iarba.
Un grup de 15 persoane au manifestat, marti, timp de cateva zeci de minute in fata Prefecturii Iasi, pentru a-si arata sprijinul fata de Guvern.
Aia din Bucuresti n-au vrut sa iasa la Cotroceni, a rezolvat Olguta treaba, aducand cateva autocare cu oameni, dar au uitat sa schimbe numerele de inmatriculare de DJ.
Din ciclul Chirica nu se lasa:
Primarul PSD din Iasi e dispus sa ceara scuze multinationalelor in numele lui Dragnea
Primarul din Iasi, Mihai Chirica, vicepresedinte PSD si lider al filialei locale, spune ca acele companii din Romania care s-au simtit "atinse" de declaratiile unor lideri PSD trebuie sa primeasca scuze publice, iar el este dispus sa le ceara scuze.
Intrebat la Radio Hit Iasi despre unele declaratii facute in aceste zile de liderii PSD la adresa multinationalelor, Mihai Chirica a raspuns:
"A-ti cere scuze este un element de forta a unui om puternic. Un om care isi cere scuze arata ca este un om puternic. Da, unele companii din Romania care s-au simtit, oarecum, atinse in efortul lor de a contribui la cresterea economica a acestui stat trebuie sa primeasca scuze publice.
Nu poti promova sub nicio forma o politica de ingradire, de diminuare a accesului sau chiar indepartarea companiilor multinationale, pentru ca acolo muncesc romani care au de crescut familii, contribuie la Produsul Intern Brut al acestei tari si asigura o viata mai buna pentru noi toti".
Intrebat la Radio Hit Iasi despre unele declaratii facute in aceste zile de liderii PSD la adresa multinationalelor, Mihai Chirica a raspuns:
"A-ti cere scuze este un element de forta a unui om puternic. Un om care isi cere scuze arata ca este un om puternic. Da, unele companii din Romania care s-au simtit, oarecum, atinse in efortul lor de a contribui la cresterea economica a acestui stat trebuie sa primeasca scuze publice.
Nu poti promova sub nicio forma o politica de ingradire, de diminuare a accesului sau chiar indepartarea companiilor multinationale, pentru ca acolo muncesc romani care au de crescut familii, contribuie la Produsul Intern Brut al acestei tari si asigura o viata mai buna pentru noi toti".
Comment