If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Babaiatule, zi sincer, daca erai prim ministru, o numeai daca stiai ca e cercetata?
Eu asteptam sa fie achitata. Si tot nu o numeam, pentru ca nu prezenta incredere.
Dar nah, eu nu gandesc precum pesedistii, ce stiu eu...
Un om politic sau de afaceri care incurca pe "cineva", poc! Dosar penal pentru cine stie ce acuzatii ale unui denuntator condamnat penal pentru fapte grave, in special de coruptie.
Binomul e de vina, pesedistii fiind prin definitie, cei mai cinstiti oameni din Romania.
Te-am intrebat daca tu ai fi numit-o pe aia pe post, stiind ce era cu ea.
Sa vad daca esti sau nu bun de prim ministru.
Revin cu intrebarea: Fane, O NUMEAI SAU NU pe aia in functie echivalenta cu secretar de stat?
Cateodata e bine sa taci, dar nu e cazul tau, ca nu pierzi nimic.
Nenea asta, insa, trebuia sa taca.
"Noaptea, ca hotii!" este, de mai bine de o saptamana, sloganul protestelor din Piata Victoriei.
Asta dupa ce Guvernul a aprobat pe furis, in 31 ianuarie, tarziu in noapte, ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor Penale.
Un deputat PSD contesta insa acest slogan. Dupa parerea lui Sorin Bota, in jurul orelor 22.00, cand Guvernul Grindeanu a dat lovitura incredibila sistemului de justitie, era inca zi.
Mai mult, afirma social democratul, daca era vara, la acea ora era lumina.
Raspunsul era NU, Fanica.
Unui om aflat in cercetare penala pentru mita i se suspenda contractul de munca, iar tu tocmai ii ofereai unul daca o numeai.
Eu stiu cum se fac numirile astea. Un anumit grup propune un nume printr-un mesager din anturajul celui ce poate face numirea. Se bate palma fara cercetari prealabile.
Dupa aia, isi pun mainle in cap, cand se ia presa de ei.
PSD-partid de novici.
Pai nu depinde de nimic, ai toate datele. E cercetata penal. Pana nu se lamureste situatia, nu poti face nimic.
Doar ca Grindeanu si ai lui nu verifica ce oameni angajeaza, pentru ei sunt toti buni, cat au carnet de partid + recomandare (nu spun nimic si de o suma, ca nu am dovezi ).
Dupa o noapte cu ceva zapada, autoritatile pesediste au fost si ele luate prin surprindere.
A dreaqului pesedisti, ce mai tipau ei la tehnocrati ca nu se descurca dupa zile intregi de viscol.
Acum, mai bine sa nu vina iar viscolul, ca sunt sigur de ce ar face pesedeul, nu e nevoie sa-mi demonstreze, ca as proba pe pielea mea profesionalismul autoritatilor.
Instanţa supremă a respins definitiv cererea fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu de casare a deciziei de condamnare la cinci ani de închisoare primită în dosarul Centrului Militar Zonal.
"Respinge, ca nefondat, recursul în casaţie declarat de inculpatul Constantinescu Nicuşor Daniel împotriva deciziei penale nr. 768/P din 29 iunie 2016 pronunţată de Curtea de Apel Constanţa – Secţia penală şi pentru cauze penale cu minori şi de familie, în dosarul nr.821/36/2015”, se arată în decizia definitivă, din 8 februarie, a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
n-avuse noroc saracul sa i se mai scada din pedeapsa, mai ales ca mai are 2 sentinte
15 ani de închisoare pentru abuz în serviciu, pentru că ar fi plătit 30 de milioane de lei din bugetul Consiliului Judeţean Constanţa pentru plantarea de perdele forestiere şi pentru alte proiecte care nu s-au realizat. O alta , de şase ani de închisoare, a primit Nicuşor Constantinescu în 27 iunie, la Tribunalul Bucureşti, care l-a găsit vinovat de abuz în serviciu pentru că a refuzat aprobarea construirii unui parc eolian
si inca 4 procese care se judeca inca
Tot pentru abuz în serviciu este judecat Nicuşor Constantinescu de Tribunalul Constanţa, din vara anului trecut, pentru achiziţionarea şi întreţinerea elicopterului care ulterior s-a prăbuşit în Lacul Siutghiol din Mamaia.
Nicuşor Constantinescu mai are un dosar la Tribunalul Constanţa, în care este acuzat alături de foşti angajaţi ai Consiliului Judeţean, pentru un prejudiciu de opt milioane de euro, privind plăţi nelegale din fonduri publice către asociaţii, fundaţii sau cluburi sportive.
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa este judecat şi în dosarul privind retrocedările ilegale de plaje din Constanţa, alături de mai mulţi angajaţi ai Primăriei municipiului, printre care fostul edil Radu Mazăre. Dosarul se judecă din noiembrie 2008 la Curtea de Apel Bucureşti şi a avut până în prezent peste 100 de termene.
Într-un alt dosar, în 25 noiembrie 2016, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii DNA, care îl acuză de abuz în serviciu, după ce ar fi efectuat plăţi nelegale de peste 11,6 milioane de lei pentru realizarea de lucrări de cadastrare, majoritatea fictive, a drumurilor judeţene şi comunale din Constanţa, fraudând bugetul local cu peste 11 milioane de lei.
Un PSD-ist adevarat care a praduit Constanta la maxim ))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment