If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Hai divizare!
Eu asa stiu, cand sunt 3 actionari intr-o firma si toti detin parti egale, daca unul ia nemeritat cascaval mai mult decat ceilalti 2, atunci firma se divide si fiecare isi vede de drumul sau.
Romania e tara tuturor posibilitatilor. Ne trebuie cu orice pret guvern usr.
Scenariu cu 4 pasi simpli:
1. Dragnea condamnat cu executare (nu conteaza pentru ce si cum).
2. Arde un club si demisioneaza guvernul.
3. 10.000 de manifestanti in p-ta victoriei care solicita guvern usr (vocea strazii e suverana).
4. Gata!
Fanez tu sau n-ai citit ce am scris...sau n-ai priceput
Algeri anticipate sanse zero:
Ca sa ai algeri anticipate, partidul de guvernamant propune un guvern, presedintele il numeste...din momentul ala, parlamentul are 60 zile sa-l investeasca...altfel..presedintele POATE sa ceara alegeri anticipate. Pana atunci nu exista alta cale. Cum PSD-ul are majoritate...nu se intampla
In istoria romaniai, o singura data s-a intamplat ca parditul care era "minoritar" in parlament sa numeasca guvernul. Atunci cand a fost primata data uns Ponta ca prim ministru. Si in ciuda optiunii polulatiei...PSD-ul a devenit iar stapan.
Guvernul este supus PSD-ului (asta sau viitorl guvern)...asa faca face cum doreste stapanul dragnea...
mai clar de atat nu pot sa spun. Daca tot nu pricep. citeste constitutia...ma rog...as prefera sa te documentezi putin inainte sa repeti totul dupa dictare
Ok. Cum s-a ajuns la "guvern tehnocrat"? (Ca n-am citit, am fost plecat in uichend).
N-a vrut "poporul" punerea in acord cu constitutia a unor articole din codul penal. Foarte bine. OUG a fost abrogata. Acele articole vor fi puse in acord cu constitutia dar prin lege.
Ati reusit! Ati schimbat modul in care va fi pus in aplicare ceea ce prevedea ordonanta 13. Felicitari!
Last edited by Fanez; 10 February 2017, 13:05.
Reason: Automerged Doublepost
Ti-am mai explicat. Este o diferenta intre acord si dezincriminare. OUG-ul dezincrimina infactiuni...nu ca se punea in acord.
De fapt...CCR-ul cerea definirea furtului...prin urmare, guvernul a spus asa: furtul se defineste prin pagube peste cat se fura de obicei...si daca esti in guvern nu se fura. Cam asta o fost OUG-ul (citeste nabii odata OUG-ul ala..)
Ti-am mai explicat. Este o diferenta intre acord si dezincriminare. OUG-ul dezincrimina infactiuni...nu ca se punea in acord.
De fapt...CCR-ul cerea definirea furtului...
Error. Nu dezincrimina nimic. Clarifica ce inseamna aia si cum se traduce astfel incat sa nu fie interpretabila la bunul plac al judelui. CCR cerea definirea abuzului in serviciu. Citeste ordonanta aia, dar de pe saitul guvernului, nu de pe hotnews.
P.S. Fanez...am citit ordonanta, constitutia si codul penal..prin urmare, esti intro eroare extrem de grava. ba nu...nu cred ca esti...cand repeti ce-ti cere boierul...eroarea nu este a ta..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment