Am si eu un Fane (dupa nume, dupa port - adaptare dupa Eminescu) in familie, pesedit convins, recte bunicul de 86 de ani. Fusăi zilele trecute in vizita pe la el si de cum ma vede, zice, nepoate ai vazut ce au facut astia din pesede? Zic in mintea mea, nu nu nu, n-am nervi sa-l ascult, ca destul il citesc pe Fane de pe forum, si dau repede sa schimb vorba, zic tataie, lasa-i pe astia cu politica lor, mai bine povesteste-mi (a triliarda oara) cum a fost cand au venit nemtii in Romania, in al doilea razboi mondial. Zice, ce razboi mondial, tataie, ca ala a fost joaca de copii. Nu-i vezi pe nenorocitii astia ce au facut? Zic, cine, bre, astia de-i pupi in culcare si in sculare ca ti-au marit pensia si salveaza Romania? Nu pot sa scriu e forum ce a zis ca le-ar da si le-ar face pentru ca ar trebui sa-mi dau singur ban. Zice, bah, hotii aia din autobuz te lucreaza de portofel fara sa simti - asa au facut aia dinainte, dar astia de acum te bat, iti iau portofelul cu japca, iar apoi te scuipa ca n-ai inteles faptul ca portofelul ala le trebuia.
Pana si bunicu' s-a sucit la 180 de grade, dar Fane nu e razgandac,.
Pana si bunicu' s-a sucit la 180 de grade, dar Fane nu e razgandac,.
Comment