Am senzatia ca sunt pe avicolaclub.ro
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@seba- Daca am fi seriosi tot timpul, viata n-ar avea sens! Ce crezi ca daca sunt om serios (sanchi!), nu stiu de gluma?! Oi fi eu mai ciufut din fire, dar am si scapari.. P.S.N-am declarat niciodata ca sunt sanatos!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostAm senzatia ca sunt pe avicolaclub.roDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
cine zice ca moderatorii sunt oameni cu toate nucile-n pod...sa stea linistiti; se stie ca le-au urcat acolo cu furculita...si unii inca mai alearga pe scari dupa nucile scapate pe jos...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
am ras de m-am cocosat...nu sunteti sanatosi nici voi...
vedeti ca daca va prinde consoarta ca va cloceste ouale alta pasarica...sar putea sa va luati ban.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Pariez ca numai oua
P.S. Ma uitam mai devreme la o licitatie aici pe forum, mi s-a parut cea mai tare de pana acum.
X: "Vand stopuri - 150"
Y: "Ofer 100 lei!"
X: "mai pune 30 ron si poate ti le dau ."
Y: "Nu mai pun si poate mi le dai!"
X: "totusi nu le dau pe nimic, 130 si sunt ale tale"
Si raspunsul lui Y pe masura:
Y: " Nu ma grabesc! "Last edited by Eu4yas; 2 October 2009, 11:47.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
mai lasati pasasrile in pace.stiti ceva de greve ?intra ori ba bugetarii in greva?asta asa ca sa stiu sa nu mai stau la cozi la ghisee,sa nu-mi mai duc copii la gradi,sa mai merg la doctor si altele .se duce dracu si cursul euro...hai ca subiecte sunt destule.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment