If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Uite ca altii obtin 96% doar din pix. Lucrarea de care vorbeam nu a fost verificata prin soft pentru ca ar fi iesit 4% originalitate.
Cum e cu alea 3 randuri despre care zicea incriminatorul plagiatului? El nu stie ca se accepta si 93% originalitate?
Mr.K numai la ponta trebuia sa fie 100% originalitate, la altii nu conteaza.
Sa protestam INFORMATI: Guvernul Ciolos a DEZINCRIMINAT abuzul in serviciu. Grindeanu l-a introdus, din nou, prin OUG! Cine are interes sa fie, din nou, ELIMINAT din Codul Penal?
Este foarte posibil ca miile de dosare de abuz in serviciu pe care DNA-ul Laurei Kovesi (foto) le invoca fiind puse in pericol de Ordonanta 13/2017 a...
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
S-a manifestat impotriva incriminarii abuzului in serviciu. Foarte bine. Oamenii din strada au vrut sa fie dezincriminat contrar, binomului. Deci nu binomul a scos oamenii in strada. Ca sa fie clar.
Referendumul e "pe teava". Astept sa vad intrebarea. Pana atuni am eu o intrebare: banii folositi pentru referendum (minim 20 de milioane de euro, am auzit ca ar costa), n-ar fi fost mai bine folositi pentru construirea unui spital? Sau pentru un penitenciar?
E mai important sa aruncam niste zeci de milioane de euro pe apa sambetei ca sa avem scuze pe urma sa zicem ca nu ne ajunge bugetul, ca au fost luate masuri nu stiu cum neviabile. Aha...
Last edited by Fanez; 13 February 2017, 23:51.
Reason: Automerged Doublepost
Daca nu ati scris o lucrare de absolvire a unui curs care sa fie verificata cu softul antiplagiat nu stiti despre ce este vorba. Eu am facut asa ceva. Am pierduit noptile pt corectura. Cu chin am obtinut originalitate 93% ceea ce era limita pt acceptarea lucrarii. Nu tot ce se spune este realitate. Este o rautate, dezinformare.
Sunt doua praguri pe care trebuie sa-l treci cu softul antiplagiat. Anul trecut testul m-a costat 100 ron, fără el nu as fi putut depune teza pentru sustinere. Teza lui Ponta a fost copiata din alta teza, cuvânt cu cuvânt vreo 40 de pagini/100. Nu ma credeți tot ce spune Mickey Mouse.
mr.K da...curati ca lacrima...puri si nevinovati. Sunt inocenta intruchipata...doar fortele fascist-capitaliste le vor raul. Vor sa asupraseca poporul si liderii ei iubiti. Copii poprului...lideri care ne conduc spre noi si inosrite meleaguri...nu de alta...dar la cum arata bugetul apropbat de ei...facem cincinalul nu in 4 ani...ci in 3.5 ani
Sa vezi ce jale va fi pe votantii pesede, care nu produc nimic, doar se reproduc la greu, pentru banii de alocatie si alte ajutoare.
Un neurochirurg de la Colentina critica managementul defectuos al spitalului. Un vicepresedinte al PSD se declara impotriva liniei adoptate de partid.
Reactia tipica a ciumatilor rosii in anumite situatii cand sunt criticati: ii dam afara din spital/excludem din partid.
Pai da-l afara, in locul neurochirurgului o sa opereze madam Firea, o profesionista desavarsita. La spital nu te duci la lustruit bastoane, ca-n politica.
votantii pesede, care nu produc nimic, doar se reproduc la greu, pentru banii de alocatie si alte ajutoare
Iar faci confuzie.
Majoritatea astora nici nu se duc la vot, sau daca se duc, voteaza cum le zice primarul pnl (de regula fost pd-pdl).
Nu stiu cum se va termina procesul asta dar asa tare mi-ar placea sa fie achitat, pur si simplu doar ca sa "mă râd" de cei care vor sa-l bage la puscarie. Le doresc sa n-aiba satisfactia asta.
Iar faci confuzie.
Majoritatea astora nici nu se duc la vot, sau daca se duc, voteaza cum le zice primarul pnl (de regula fost pd-pdl).
Matale faci confuzie. Eu mai obisnuiesc sa bat putin si zona rurala, nu stau numai intre betoane. Stiu perfect cum se voteaza la tara. De fapt, nea Liviu a dus la rang de arta tipul asta de vot, la referendum. Dovada o gasesti in arhiva ministerului de justitie.
Iar primarii, statistic, cei mai multi erau la psd la 11 decembrie 2016.
Fanez eu sunt taran cu acte inregula (crescut si educat in spiritul de taran)...Sunt dintr-o localitate cu aprox 5000 locuitori (langa TM)...stiu cum se voteaza...sunt 3 clase de alegatori...care daca dispar...creste economia romaniei...dar dispare PSD-ul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment