Cine e ala cu "romanii mei" pe forum?
Eu votez pentru unitate.
Mai intai deparazitarea societatii, prin strangerea hotilor la un loc, intre gratii, apoi unitate, sa tragem toti in aceeasi directie, spre binele tarii.
Asta se teme, nu vrea procedura simplificata, vrea sa ma iintanda un pic libertatea, poate vine vreun meteorit politic si scapa.
Livake, grija mare, Chirica nu e in hora singur, joaca hora multi din aia care te asigura in fata de sprijinul lor.
Nu stiu cum naiba, dar cele mai sarace judete din tara au lideri politici dintre cei mai bogati.
Eu votez pentru unitate.
Mai intai deparazitarea societatii, prin strangerea hotilor la un loc, intre gratii, apoi unitate, sa tragem toti in aceeasi directie, spre binele tarii.
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus marti magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), la primul termen al procesului in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si fals intelectual, ca este nevinovat, nu are ce fapte sa recunoasca, asa ca nu vrea sa fie judecat prin procedura simplificata.
Liviu Dragnea a vorbit si despre Mihai Chirica, primarul Iasiului si vicepresedinte al PSD, care in ultima vreme a criticat aspru deciziile conducerii partidului.
"PSD a avut tot timpul in istoria lui Chirici, PSD se va exprima in urmatoarele zile fata de aceasta voce, care l-a sustinut si pe Iohannis in ziua in care a refuzat-o pe doamna Sevil Shhaideh", a precizat Dragnea.
"PSD a avut tot timpul in istoria lui Chirici, PSD se va exprima in urmatoarele zile fata de aceasta voce, care l-a sustinut si pe Iohannis in ziua in care a refuzat-o pe doamna Sevil Shhaideh", a precizat Dragnea.
Nu stiu cum naiba, dar cele mai sarace judete din tara au lideri politici dintre cei mai bogati.
Comment