Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ca barbat, am si eu o nelamurire: care e diferenta intre 1 martie si 8 martie?
Nu ma refer la simbolistica, ci pur si simplu la ce se intampla in zilele astea doua.
Mie 8 martie imi pare copia zilei de 1 martie,cu ceva adaugiri la sumele cheltuite.
Astept ziua de 9 martie.
Comment
-
Cam dificil sa-ti incepi ziua daruind o floare. Incepem cu o cafea, apoi mai vedem.
@Seba, nu te cred, n-ai inteles exact despre ce e vorba.
@puimik, cine doreste sa suga banii primariei tot alea 2-3-4 firme-capuda care n-au facut decat sa se umple de bani? Pnl si usr. Usr mai infocati, dar la ei e de inteles, daca zice psd ca strada se traverseaza doar la culoarea verde a semaforului ei sunt contra, ca nu e bine. Aia nici nu se obosesc sa vada despre ce e vorba inainte sa zica "suntem contra".Last edited by Fanez; 1 March 2017, 11:20.
Comment
-
mr.K si ca femeie?
Tariceanu e la Budapesta, neanuntat, in acelasi timp in care Melescanu se intalneste cu Orban. Viktor, nu Ludovic al nostru.
Gurile rele spun ca Tariceanu vrea sa ia legatura cu Putin via Orban.
Gavarite paruskii?
Daca nu, ori emigrati, ori puneti mana sa invatati. Engleza nu o sa va mai foloseasca in tara.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostCa barbat, am si eu o nelamurire: care e diferenta intre 1 martie si 8 martie?
Originally posted by bolovan View Post...
Fanez sa inteleg ca PSD-ul isi da cu stangul in dreptul?
Comment
-
Fanez nu...ca-si indeaparteaza votantii.. Nu de alta, dar daca toata lumea o sa munceasca...o sa aibe un minim de studii...cine mai voteaza PSD-ul?
mr.K ca sa ia legatura...prima data se presupune ca nu au fost in legatura...am mari dubii...cu atat mai mult cu cat PSD-ul, fostul FSN a fost moshit de tovarasul Iliescu si tovarasa Nastase...
Comment
-
8 martie cica e ziua internationala a femeii.
Atunci 1 martie e ziua nationala a femeii, ca tot ele sunt in centrul atentiei.
S-ar putea ca pericolul rusificarii Romaniei sa fie mult mai mare decat constientizam.
Ajungem iar o natiune de sclavi care muncim pentru bunastarea Rusiei pe degeaba. Macar daca muncim pentru occident, ne mai alegem si noi cu ceva. Rusia ne lua tot ce avea nevoie pe gratis, nici macar spasiba nu ne spunea.
Comment
-
mr.K de fapt...partea trista este alta...1 martie este ziua primaverii...si conform traditiei femeiile ofera cadouri barbatiilor (se mai practica in anumite zone legarea de mana a unui snur rosu ca semn de legamant)...dar bulshit-ul ala cu feminismul...a dat peste cap traditia.
Si da, paote ca sunt misognismul, dar sa nu uitam, misoginismul este o boala cu transmitere sexuala.
Fanez...pai? ce sa faca? Vrea si el sa-si manjeasca buzele?
Comment
-
Originally posted by bolovan View PostFanez nu...ca-si indeaparteaza votantii.. Nu de alta, dar daca toata lumea o sa munceasca...o sa aibe un minim de studii...cine mai voteaza PSD-ul?
...
Comment
-
marea masa nu inseamna 100%...inseamna un procent de 50%+ceva
Iar votantii PSD sunt compusi in marea lor masa de: pensionari fara studii (sau doar studii primare....), asistati sociali...si daca ne uitam si la candidat...includem aici si infractori
Comment
-
Originally posted by bolovan View Postmarea masa nu inseamna 100%...inseamna un procent de 50%+ceva
Iar votantii PSD sunt compusi in marea lor masa de: pensionari fara studii (sau doar studii primare....), asistati sociali...
Comment
Comment