Fanez...ia cauta tu niste statistici (facute de ceva entitati credibile...nu de agariciul moscolit pe buze pe care-l invoci..a carui credibilitate este fix egala cu... ma rog...nea vasile care colecteaza gunoiul lunea si joia are credibilitate mai mare...)
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Un politruc.
De la Ion Iliescu, la Liviu Dragnea, o viata in slujba partidului stat
Valer Dorneanu ajunge in anul 1990, consilier al lui Ion Iliescu, presedintele "emanat" al Revolutiei din 1989. Atunci, avea deja o cariera de 22 de ani ca procuror si expert jurist in legislatia muncii. A fost soldat credincios al PCR, FSN, FDSN, PSDR si, in sfarsit, PSD.Acum, poate fi multumit. A ajuns la apogeul carierei. Ce-si mai poate dori un fost procuror al regimului comunist? Functia de presedinte al Curtii Constitutionale este incununarea unei vieti petrecute in slujba legii.
Cred ca se cunostea cu Ilici de pe vremea cand zambaretul era secretar de stat la Iasi.
Poveste comunista.
Zimnicea a căzut sub lama buldozerelor comuniștilor. Cum a fost declanșată demolarea orașului din cel mai sudic punct al RomânieiUn activist a informat județeana de partid că la Zimnicea e o mare nenorocire, că orașul fusese distrus în proporție de 89%. Alexandria a informat CC al PCR și peste câteva zile a venit aici președintele Nicolae Ceaușescu care a făcut o vizită în zona centrală. ÃŽnainte de a veni el, cei care conduceau destinele orașului și ale județului s-au speriat foarte rău și au băgat oameni și utilaje. Au distrus complet zona central a orașului pentru ca Ceaușescu să vadă acest lucru și să creadă în cele 89 de procente care i se raportaseră”Last edited by mr.K; 1 March 2017, 12:56.
Comment
-
"Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au respins vineri (10 februarie - n.red.) contestatia depusa de Tariceanu si au dispus inceperea judecarii pe fond in dosarul in care presedintele Senatului este acuzat de savarsirea infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului".
Inca un candidat la zabrele.
Elena Udrea risca 10 ani de inchisoare in dosarul "Gala Bute", avand in vedere ca procurorii solicita pedepse maxime pentru inculpati.
Miercuri este ultimul termen in dosarul in care Elena Udrea este acuzata de mai multe infractiuni, printre care luare de mita si abuz in serviciu, si care a inceput in 2015,
"Se cere condamnarea, dar se cere si achitarea, eu ma astept ca in acest dosar sa fiu achitata. Nu cred ca se pot da condamnari pe denunturi mincinoase, neprobate timp de doi ani cu nimic in instanta", a spus Elena Udrea.Last edited by mr.K; 1 March 2017, 15:01.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View Posthttp://ziarulunirea.ro/1-martie-obic...orului-312502/
...
Cati dintre voi v-ati inceput ziua, daruind o floare?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
-
nevestii-mii si fetelor le-am dat deja de ieri. aia se pune la "cum v-ati terminat ziua de ieri" si ca sa evitam posibilele discutii, invariabil dimineata ma duc de acasa la gradinita, apoi la munca. nici o data invers mereu dorm in patul meu, sunt copil cuminte
ps: mi-ar surade ideea, dar deocamdata nu-mi permit (financiar - nu ma lasa pesedul sa am salariu suficient de mare la multinationala lui soros) sa am secretara acasaLast edited by Seba; 1 March 2017, 16:09.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
...de acasa la gradinita, apoi la munca. nici o data invers ...financiar - nu ma lasa pesedul sa am salariu suficient de mare la multinationala lui soros)
Originally posted by mr.K View Post...
Vreun post pe la cele 19 firme pe care vrea sa le infijinteze Firea, nu se gaseste si pentru tine ca rasplata?
Comment
Comment