Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pai, inscrie-te in usr. O sa capeti o slujba unde poti sa stai pe forum cat vrei; basca si leafa buna. Am auzit ca aia primesc periodic...subventii.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

    Comment


    • IancuMic
      Dar în fișa postului ce scrie că trebuie să fac? Să repet toată ziua ca u robot la pușcărie exclusiv doar cu „ciuma roșie”?
      M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

      Comment


      • Dragnea o fi la USR?

        EXCLUSIV Cum îşi răsplătea Dragnea „curtenii“ din banii publici
        Mai mulţi angajaţi şi directori din cadrul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Teleorman au mărturisit în faţa procurorilor că Liviu Dragnea a creat în cadrul instituţiei un serviciu special pentru membrii loiali ai PSD. Şefii DGASPC ştiau că nu trebuie să întrebe niciodată de persoanele angajate aici. Acestea trebuiau doar plătite
        „Încă de la angajare ni s-a spus de către directorii instituţiei, care le-au angajat că nu prea or să vină la serviciu la DGASPC Teleorman, în cadrul centrelor în care figurau angajate deoarece acestea vor lucra la sediul organizaţiei PSD Teleorman”. Aceasta este mărturia dată în faţa procurorilor de unul dintre angajaţii de la Biroul Resurse Umane din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman în dosarul în care liderul PSD Liviu Dragnea a fost trimis în judecată, luna trecută, alături de fosta sa soţie Bombonica, pentru abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual. Martorul le-a mai spus anchetatorilor că şefii din Consiliul Judeţean (CJ) şi din DGASPC erau membri PSD, iar DGASPC era într-o relaţie de subordonare cu CJ, astfel că nimeni nu voia să deranjeze cu întrebări. „Nici un angajat, nici şefii de servicii în care figurau angajate cele două, nici colegii de serviciu nu aveau curajul să ceară explicaţii privitoare la absenţa de la serviciu a numitelor Botorogeanu Adriana sau Stoica Anisia Niculina sau în legătură cu faptul că acestea doar încasau salariul şi lucrau în fapt la sediul PSD”, a arătat funcţionarul de la Resurse Umane. Practic, Liviu Dragnea (54 de ani) este acuzat că, în calitate de preşedinte al CJ Teleorman (2000-2012), respectiv de preşedinte al PSD Teleorman, i-ar fi determinat pe şefii DGASPC Teleorman, să le angajeze fictiv şi să le menţină în funcţii pe două membre PSD: Adriana Botorogeanu (48 de ani) şi Anisa-Niculina Stoica (43 de ani). Pentru că pesedistele nu au dat în toţi anii în care au fost angajatele Direcţiei nicio zi pe la birou, deşi aveau contract de muncă în regulă, statul a fost prejudiciat cu 108.612 de lei, reprezentând drepturi salariale încasate necuvenit, arată procurorii. Dacă va fi găsit vinovat de acuzaţiile care I se aduc, Dragnea riscă până la 10 ani de închisoare.
        Una din declaraţiile cheie este a Floarei Alesu, fost director executiv al DGASPC, care a povestit procurorilor DNA că atunci când a fost pusă în funcţie, s-a dus la Dragnea să-l întrebe ce să facă cu cele două angajate, care nu se prezentau la serviciu. „Dragnea mi-a confirmat că avea cunoştinţă despre această situaţie şi mi-a cerut să le menţin în funcţiile deţinute la DGASPC pe cele două şi respectiv să tolerez în continuare acea situaţie în sensul ca să le las pe cele două să lucreze tot la sediul DGASPC Teleorman, până când va găsi o soluţie de angajare definitivă la sediul PSD Teleorman”, a povestit Alesu. Fosta şefă a DGASPC Teleorman este şi ea trimisă în judecată în acest dosar pentru abuz în serviciu şi fals intelectual.
        Pare mai degraba ca angajarea asta pentru frecat menta e marca inregistrata la PCR-FSN-PDSR-PSD.

        Dovada ca vin vremuri kkcioase.
        Bataie pe hartie igienica la oferta, intr-un supermarket din Braila.
        Mai mulţi angajaţi şi directori din cadrul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Teleorman au mărturisit în faţa procurorilor că Liviu Dragnea a creat în cadrul instituţiei un serviciu special pentru membrii loiali ai PSD. Şefii DGASPC ştiau că nu tre...
        Last edited by mr.K; 12 March 2017, 16:49.

        Comment


        • Pai ce sa scrie? Stai macar 8 ore pe zi si injuri psd, ccr, avocatu' poporului si ce-ti mai spun ei si pozezi in echidistant. De johannis, kovesi, pnl si de securitete n-ai voie sa te atingi. indiferent ce fac.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

          Comment


          • Hotia si falsul in acte se invata devreme in PSD, de la organizatia de tineret. Daca demonstrezi calitati de hot, poti avansa in partid.

            Ancheta DNA: Chef al tineretului PSD in Poiana Brasov organizat de un director de la Transporturi pe banii statului, cu semnaturi false
            Zeci de studenti de la Universitatea din Pitesti au reprezentat acoperirea unui director din Ministerul Tineretului, trimis in judecata recent pentru coruptie, care s-ar fi folosit de datele lor personale pentru a deconta cheltuielile unei tabere tabere a organizatiei Arges a Tineretului Social-Democrat (TSD).


            Ancheta DNA: Chef al tineretului PSD in Poiana Brasov organizat de un director de la Transporturi pe banii statului, cu semnaturi false
            Zeci de studenti de la Universitatea din Pitesti au reprezentat acoperirea unui director din Ministerul Tineretului, trimis in judecata recent pentru coruptie, care s-ar fi folosit de datele lor personale pentru a deconta cheltuielile unei tabere tabere a organizatiei Arges a Tineretului Social-Democrat (TSD).

            Procurorii s-au sesizat din oficiu in acest caz, mai ales ca pe o retea de socializare au aparut poze de la tabara politica, potrivit Digi 24.

            DNA a cerut listele cu participanti de la ministerul Tineretului si i-au convocat la audieri pe cei 30 de studenti care, in acte, au mers la Poiana Brasov la un seminar despre protectia mediului.

            "Toti martorii au declarat ca nu au participat la nicio activitate la Poiana Brasov in perioada mentionata si nu si-au recunoscut semnaturile de pe lista de participare, diagrama de cazare sau pontajul de masa", potrivit dosarului

            Comment


            • Originally posted by IancuMIC View Post
              Pai ce sa scrie? Stai macar 8 ore pe zi si injuri psd, ccr, avocatu' poporului si ce-ti mai spun ei si pozezi in echidistant.
              Mai dai copy/paste la niste articole din presa securista, ii faci hoti pe toti cei care nu sunt lohanisti, tefelei, PeNaListi, dezinformezi conform OZU, chestii d-astea. In realitate este Uniunea (sau unitatea, nu mai stiu exact) Securistilor din Romania, dar au bagat-o cu "salvarea" cum au bagat-o cu FSN.
              Last edited by Fanez; 12 March 2017, 17:39.

              Comment


              • Ca usr-ist, cel mai important e sa ai grija sa nu te intoxici cu emanatii comunisto-pesediste emanate de cei de o anumita varsta si de ucenicii mai tineri ai partidului.

                Cu plata, nu se poate aplica solutia pesedista din pacate, trebuie sa mergi la munca ca sa traiesti.
                Daca vrea cine vrea sa probeze, sa ne spuna si noua cum e.
                Last edited by mr.K; 12 March 2017, 17:59.

                Comment


                • De la Braila....cum o generatie nu rateaza nici o ocazie de a se face de rahat:
                  Tragicomedie, ieri, în unul dintre magazinele Lidl din Brăila. O ofertă incredibilă la hârtie igienică, 10 role la mai puțin de 4,5 lei, i-a pus pe jar pe cumpărătorii aflați printre rafturi. Care, pentru a nu scăpa un așa chilipir din mână nu s-au dat la o parte de la nimic: îmbrânceli, vociferări, acuzații. Pentru că marfa din raft dispărea văzând cu ochii, amatorii de chilipir au dat buzna în depozit peste angajați.

                  Comment


                  • Ca usr-ist, cel mai important e sa ai grija sa nu cazi din fotoliu cand dormi in timpul sedintei .
                    Cu plata, nu se poate aplica solutia pesedista din pacate, trebuie sa postezi pe mai multe forumuri si pe feisbuc gogomanii.
                    Am rectificat eu unde a fost cazul.
                    Mai trebuie sa fii cu ochii pe cosurile de gunoi dupa grisine, sticksuri sau ce mai arunca unii colegi de la alte partide.
                    Last edited by Fanez; 12 March 2017, 19:08.

                    Comment


                    • Originally posted by CeDeBe-L View Post
                      De la Braila....cum o generatie nu rateaza nici o ocazie de a se face de rahat:
                      http://obiectivbr.ro/content/br%C4%8...4%83-11-martie
                      De rahat s-au facut de mult, dar acum vor sa se stearga, ca tot e oferta.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                      Comment


                      • Inseamna ca o duc bine, manaca mult, nu fac foamea daca le trebuie asa multa hartie inginerica .
                        Last edited by Fanez; 12 March 2017, 19:10.

                        Comment


                        • Cu siguranta specimenele alea din usr, fara ideologie, fara program si care inca refuza sa sa-si declare pozitia pe esichierul politic, au foarte mari sanse sa nu faca istorie in Parlamentul Romaniei. Niciodata n-am inteles reticența lor în a-și asuma o idelogie concretă; poate doar daca inca nu s-au hotarat la vreuna sau din dorința paguboasa de a împăca și capra, și varza. Conservatorii îi acuză că-s prea de stânga, stânga radicală îi acuză că sunt neoliberali. Daca mai amintim ca unii inca mai fac parte din echipa de zgomote a M. Macovei, atunci avem tabloul zugravit al identitatii acestei formatiuni, sau inca ONG sub acoperire. Sa nu mai spun ca, iarasi n-am gustat clipul din campania electorala cu imagini ciordite din Narnia, Lord of the Rings, the Hobbit și probabil ceva filme horror indoielnice, cu varcolaci si vampiri, la care recunosc, nu m-as uita niciodata.
                          Intelegerea si rabdarea mea, legata de o noua clasa politica, au sucombat dupa ce am vazut cam ce face "noua clasa politica", care tot insistă să se împuște-n picior. Lipsa lor de experienta politica i-a tradat tocmai când ar fi putut câștiga nițel capital politic pe seama gafelor psd-iste. Poate unicul lucru pe care l-am apreciat la ei a fost asumarea clară a luptei anticorupție.
                          In ciuda a tot ce pare, nu sunt adversar declarat al usr; doar ca nu m-au convins. Si ca sa fiu foarte franc, niciun partid de pe scena politica n-a facut-o, indiferent de parerea unora. Lipsa unor variante a facut sa avem ceea ce avem acum; o guvernare contestata, care inca se balbaie si care inca nu s-a trezit din pumnii incasati in urma demonstratiilor prilejuite de mult discutata ordonanta 13. Sentimentul e ca ca psd inca nu-si asuma guvernarea, dupa ce ne-a anuntat cu surle si trambite ca totul e pus la punct si se desfasoara conform programului.
                          Last edited by IancuMIC; 12 March 2017, 19:26.
                          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                          Comment


                          • Papa Francisc se declară deschis ideii ca bărbaţi catolici căsătoriţi să devină preoţi.
                            Papa Francisc declară că este deschis faţă de ideea ca bărbaţi căsătoriţi să devină preoţi, într-un efort de a acoperi penuria cu care se confruntă Biserica Catolică, relatează CNN.
                            Acest lucru le-ar permite bărbaţilor care sunt deja căsătoriţi să fie hirotoniţi. Însă bărbaţilor singuri care sunt deja preoţi nu li se va permite să se căsătorească, spune Papa argentinian.
                            Asta e discriminare.

                            Comment


                            • Niciodata n-am inteles reticenta lor în a-si asuma o idelogie concreta; poate doar daca inca nu s-au hotarat la vreuna... Conservatorii îi acuza ca-s prea de stânga, stânga radicala îi acuza ca sunt neoliberali.
                              pentru ca sunt un fel de anarhisti. Contra tuturor, guvern, parlament, inclusiv a "clasei politice" din care fac parte.
                              Sentimentul e ca ca psd inca nu-si asuma guvernarea, dupa ce ne-a anuntat cu surle si trambite ca totul e pus la punct si se desfasoara conform programului.
                              ei aveau impresia ca vor fi lasati sa guverneze linistiti. Daca ma intrebau pe mine, le spuneam ca vor pati ce au patit deja (si vor mai pati).
                              Last edited by Fanez; 12 March 2017, 19:40.

                              Comment


                              • Tocmai acest lucru nu-i ajuta deloc.
                                Pai, in cazul asta pot fi asimilati oricarei ideologii. Ca au din toate cate putin.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google