mikebike72 ude iar va ganditi la prostii toamna ploua e ceata
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Era sa-i raspund baiatului astuia cu gogosile,dar il cunosc si il iert...Are o masinuta face-lift de-aia aproape neagra,si mi-a placut tare.Masinuta,evident!
Seba,am prins odata o zburatoare de prin Cluj,intre timp a plecat prin Germania,care era tunsa,rasa,unsa cu creme,frate,nu mi-a placut,exagera,a zis ca asa e in Germania,dar parca era de cauciuc,toata rasa,tunsa,toata ziua creme,mirosea a parfum si in puf(sa vezi aici replici!),dar tot s-a suparat primarul de atunci pe mine.Ce legatura e intre primarie si pasarica?Pai,daca intri intr-o scorbura si sta pasarica pe oua de sambata dimineata pana luni dimineata si intre timp au fost votarile si eu nu am fost la vot,fiind si ruda si vecin cu primarul,s-a suparat ala pe mine.Uite cum se leaga ornitologia cu politica!
Asta se intampla demuuult tare,aveam f'o 23 de ani,parca,deci e posibil sa am vreo ruda in Cluj,care acum sa ma injure!Si inseamna ca am imbatranit,daca relatez din memorie si nu fapte recente!!!Cred ca vrabiuta aia e impaiata acum,in vreun muzeu!
Comment
Comment