...de plictiseala.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bah da' ce atata zmiorcaiala!
A incasat-o cum am incasat-o si io, si ala, si alalalt.
Cu totii suntem datori (macar) un ban.
Par exampel, chiar ieri mi-a dat o amicala nea Iancu, ca m-am distrat public la dume despre bacauani, galateni si bucuresteni.
Asta e, trecem peste, ne revizuim atitudinea...sau nu, noi sa fim sanatosi ca belelel curg.
Ce atatea justificari si transparenta!
Comment
-
-
Originally posted by bolovan View PostDa, am observat ca moderatorii de pe aici sunt cam sensibiliOriginally posted by bolovan View Postma simt ca un paria...eu inca n-am fost banat. Toata lumea pe aici a fost banata...(oare moderatorii au fost banati?)
Moderatorii au un comportament exemplar in aceasta comunitate, drept urmare nu au motive sa fie banati.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
@Kojak nu, am fost pacalit de brosura. De asta nu suport reclamele/brosurile...nu stie nevasta mea de ce ma isterizez, intru in panica, am stari anxioase...cand apar reclamele la TV sau intra in casa cu o brosura.
@mr.K abia acum te-ai prins? Grindeanul a fost pus acolo de fatada. In relitate, totul este dirijat de marele calauzitor spre meleaguri luminoase, Liviu Dragnea si prima doamna calazuzitoare, Tariceanul Nu mai stiu cum. Asta a fost evident din secunda Nr 2 dupa ce au castigat in decembrie.
@vitriol Da stiu, sunteti perfecti...voi si nevasta mea. Doar ca ea este putin mai tare decat voi: a corectat toata wikipedia.
P.S. Vitriol...mei tu esti soacra mea mei...
Comment
Comment