Poate ca suntem noi perfecti, dar mai perfecti decat nevestele n-avem cum sa fim. Departe de mine acest gand.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Kojak View PostCe te plangi, nu (si) de-aia ti-ai luat nevasta? Ca sa te bata la cap?
Altfel iti mai luai o mobila-n casa, daca vroiai liniste.
Comment
-
@mr.K https://www.youtube.com/watch?v=eEa14mBmtl8 ia aminte Cum ajunge omul sa surzeasca. Apropos...am sindrom meniere...(surzesc). Din n efericire urechea stanga imi este afectata...si de regula nevasta sta in dreapta...cred ca natura imi joaca feste...
Comment
-
Bolovane, daca intra nevasta-ta pe forum si lectureaza ce-i p-aici, o luna de zile, fasole cruda boabe si porumb uscat ca gainile halesti. Strachina calda n-o mai vezi decat in reclamele din Nekermann
Comparativ, io zic ca tot mai bine e cu banu'.
Comment
-
Lasa mah ca vine si vremea ta candva...or not.
La bere cu baEtii, te lasa? Sau vine cu tine sa-ti numere sticlele si sa te pandeasca la bucile carei gagici te uiti?
Originally posted by aris86 View Post@bolovan, de la geamul lăsat jos la masina ți se trage la ureche,
Originally posted by aris86 View PostNu toți moderatorii sunt sensibili, sa nu generalizam
Comment
-
Originally posted by vitriol View Post
Moderatorii au un comportament exemplar in aceasta comunitate, drept urmare nu au motive sa fie banati.M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
Comment