Originally posted by bolovan
View Post
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@aris86 acum o saptamana, venit de la lucru rupt de oboseala, am atipit pe canapea ...si visam ca stau acasa, in biroul meu plin de servere/calculatoare/electronice. Nevasta ceva mare director castiga cacalau si ma intretinea pe mine...si m-am trezit...ca mi-a venit mesaj de la administratorul blocului...ca s-a afisat intretinerea.
Comment
-
Originally posted by bolovan View PostDa, am observat ca moderatorii de pe aici sunt cam sensibili
Originally posted by Kojak View Post
Par exampel, chiar ieri mi-a dat o amicala nea Iancu, ca m-am distrat public la dume despre bacauani, galateni si bucuresteni.
Asta e, trecem peste, ne revizuim atitudinea...sau nu, noi sa fim sanatosi ca belelel curg.
Ce atatea justificari si transparenta!
Ati fost 3, de fapt.Last edited by IancuMIC; 28 March 2017, 16:59.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
IancuMIC
Ca unul care n-a luat vreodata o avertizare sau vreun punct de penalizare in cei peste 12 ani de activitate prin diverse forumuri, sper sa nici nu ajunga albie de porci. Cred ca putem discuta si chiar polemiza in conditii civilizate, daca ne dam putin silinta.M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
Incepe episodul doi: Fanez returns
astia care vreti ban, spuneti, ca se rezolva. aveti de ales intre o zi si 2 ani, basca extra-optiunea-bonus "ban permanent" 7-8 clickuri si maxim 20sec dureaza. numa' sa nu va treceti prea multi pe lista, ca nu prea am timp. al dracu patroni cu multinationala lor, mi-or dat de lucru in ultimele zile )Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment