If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Carrefour, al doilea cel mai mare retailer din România după cifra de afaceri, şi-a înfiinţat propria cooperativă agricolă, denumită Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăşti, care cuprinde la început 80 de familii de producători agricoli, care vor livra în jur de 5.000 tone de legume, recoltate de pe o suprafaţă de 60 de hectare, potrivit reprezentanţilor companiei.
„Poiectul iniţiat de*grupul Carrefour în România*aduce mai aproape producătorii agricoli cu experienţă şi consumatorii care apreciază produsele româneşti de calitate”, se arată în invitaţia la conferinţa de lansare a Cooperativei Agricole Carrefour Vărăşti.
Carrefour, al doilea cel mai mare retailer din România după cifra de afaceri, ÅŸi-a înfiinÅ£at propria cooperativă agricolă, denumită Cooperativa...
Nu prea. Nu ma incalzeste cu nimic daca se duce la puscarie.
Nu doar se duce la puscarie, are de dat si niste parale.
Vorbeste tu cu ai tai sa mute pragul de amnistie la 6 ani, ca nu se incadreaza saraca.
Ma gandeam eu ca nu picam amandoi pe caz, gandim prea diferit.
Eu vreau hotii in puscarie, tu ii vrei liberi.
LITORAL în PERICOL. O lucrare garantată pentru 50 de ani începe să se năruie. Plajele de 170 de milioane de euro din Mamaia şi Eforie se dizolvă în Marea Neagră |
Eu ii dau dreptate si lu' Fanez...vreau si recuperat...dar si puscarie. Si daca nu se recupereaza, pentru fiecare 100 euro paguba...o zi de puscarie. Nu se face rabat.
Eu as scoate si pedepsele cu suspendare...cele peste o luna de puscarie...nu se mai poate suspenda.
Am avut Galaxy S7 Edge la 949 lei în versiunea gold şi 1.299 lei în versiunea black, plus un iPhone 7 de 32 GB Rose Gold la 1.699 lei. Diferenţa e de 50% la iPhone 7 faţă de preţul normal, iar la Galaxy S7 Edge ajunge şi la 2.000 de lei faţă de preţul standard! Huawei P9 a ajuns să graviteze şi el pe la 900 de lei şi cine ştie ce alte reduceri au mai existat.
AÅŸ începe ca un proces verbal cu poliÅ£iÅŸti cu "în seara zilei de...", doar că e mai bine spus în toiul nopÅ£ii eMAG.ro a avut niÅŸte reduceri atât de bune, că păreau bug-uri. Sau poate au fost bug-uri? Cert e că mă frecam la ochi, dădeam refresh ÅŸi reduceri
Conform legii, pedeapsa aferenta faptei dar fapta dovedita, nu doar ca zic eu sau ca zice nu stiu ce "hot".
Nu am ca altii "fantezii" cu xulescu sau igrekescu la puscarie doar ca m-a "nervat" pe mine. Ca intra sau nu, nu ma afecteaza cu nimic in cazul ei dar si al altora. E mai importanta recuperarea banilor furati.
Aia care au bagat oameni nevinovati la puscarie, da, la puscarie! Cati ani au dat atat sa stea si ei.
Dar nici din "ailalti" nu esti.
Iti dai seama ce discutii ieseau daca ar fi fost noaptea.
Vazui la "stiri" ca anaf are de vanzare niste masini ieftine. La prima cautare pe gugal http://www.romaniatv.net/mobi/chilip...na_315105.html
Aia care merita puscarie, la puscarie! Sa nu confundam furtul cu... altceva.
La furtul de voturi te gandeai?
Ca intra sau nu, nu ma afecteaza cu nimic in cazul ei dar si al altora.
Nici nu stii cat te afecteaza, pozitiv/negativ daca intra/nu intra la puscarie.
Se va da un semnal clar pentru urmatorii ca ea care confunda bugetul cu propriul buzunar, ca nu esti deasupra fraierilor de rand doar pentru ca ai furat milioane de euro, iar mana lunga a legii te poate ajunge si peste ani, cand nu mai ai protectie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment