If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mr.K ma dore sufletul...dar nu te pot lasa...distributia este egala. Sursa lor este diferita (PSD din fostele trupe de lupta proletara impotriva asupririi imperialist-capitaliste, PNL-ul din astia care n-au reusit sa fure ce au furat comunistii). Practic diferenta consta in numele lor...si in...a...asta-i singura diferenta gasita de mine. Toti sunt la fel de nesimtit, infractori (popular numiti: jeguri umane)
PSD->500 mii membri
PNL-cca 100 mii
restul, mai putin
Cum sunt atat de multi ciumatii rosii, normal ca fura cel mai mult, sunt multe guri de hranit, si nu se pot hrani din munca cinstita, astia mananca mult.
... Esti ratat? Esti nesimtit si tupeist? Doar la sparle si susanele iti sta mintea? Te faci politician de succes. Prostii te voteaza (ca dara asa au ajuns la putere)
Acum am inteles eu cum de a luat USR atat de multe voturi.
@mr.K problema-i nu la politicieni. Ei fac acolo ce au fost pusi sa faca. Problema-i la populatie. Politicienii sunt o oglinda a societatii. Pana cand nu invatam sa nu mai votam toate scursurile si toate jegurile...si sa-i sanctionam la cea mai mica abatere...nu o sa se schimbe nimic. Imi aduc aminte ca minstrul transporturilor din japonia si-a dat demisia pentru ca trenurile acumulasera 7 min de intarziere intr-un an.Adevarat...si la noi era un ratat...dar era un ratat pentru ca nu avea nici macar un dosar penal pe numele lui...daca mai esti si infractor dovedit (aka condamnat, cum este tovarasul dragnea)...pai esti deja boierul tuturor.
...Cum sunt atat de multi... normal ca fura cel mai mult....
Desi ceilalti au fost mai putini au furat mai mult ca sunt mai lacomi. La astia, 15 lei (dintr-un total de 200) se impart la 75, la ceilalti 150 de lei (dintr-un total de 155) se impart la 5-6. (Videanu, cocos, berceanu...).
mr.K dap...scuze...gunoierii lor sunt peste "elitele" noastre.
P.S. Ma scuzati, am uitat sa pun ghilimelele la elite. Din nefericire, cand discutam de calitati la clasa noastra politica...trebuie neaprat ghilimele.
Desi ceilalti au fost mai putini au furat mai mult ca sunt mai lacomi. La astia, 15 lei se impart la 75, la ceilalti 150 de lei se impart la 5-6. (Videanu, cocos, berceanu...).
De ce doar 15 lei? Am auzit ca e buget mai mare ca la ailalti.
gunoierii lor sunt peste "elitele" noastre.
"Elitele" de la noi ar sta la puscarie majoritatea daca ar face politica intr-o tara occidentala.
In USA, IRS-ul i-ar inchide pe capete, ca baietii destepti de la noi nu-si pot justifica averile.
voi mai rabdati tara asta? dupa sf pantelimon, spitalul de contagioase din timisoara a anuntat ca nu mai face internari, pt ca n-au bani. ca banii trebuiau bagati in biserici, panselute, borduri, pomeni electorale. is curios ce fain se simte un pensionar, din ala cu 4000 de lei pensie, ca nepotul lui nu poate fi internat si tratat de hepatita sau tbc, ca nu-s bani pt spitale. si cat de bine s-o simti ca nepotu-su tre' sa lucreze la vremea lui pt pensia bunicului de azi. vinovatii nu-s doar psd si pdl, ci toti, la gramada si-n primul rand noi, ca nu i-am omorat inca pe nenorocitii astia, ba mai le si luam apararea pentru gunoaiele ce le savarsesc. mai vinovati, din pct meu de vedere, sunt astia de-i sustin pe cei de-acum cu singurul argument ca si aia de dinainte au furat. nu de aia i-am pus pe astia, sa se opreasca furturile? daca nu, atunci suntem degeaba, ca natie. niste retardati, in asamblu...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Asa zicea si Caragiale, ca romanii erau un popor de imbecili.
Mai rau e ca au si ramas asa, la mai mult de un secol de cand afirma el asta.
Comisia de la Veneția a concluzionat că „magistrații pot fi trași la răspundere penală pentru hotărârile lor dacă le este dovedită vinovăția individuală și dacă eroarea lor se datorează relei-credințe sau neglijenței grave”.
În acest sens, în concluzia întocmită de Comisia de la Veneția se arată că magistrații pot fi trași la răspundere penală pentru interpretarea unei legi, atunci când se constată că există rea-credință sau gravă neglijență.
Însă, nu la fel ar trebui să se întâmple în cazul erorilor judiciare.
Mda, deci subiectivismul apare cand se incadreaza ca eroare judiciara, daca vrem sa scape un magistrat ce da sentinta cu dedicatie.
Bre fane, ramai pe cafenea la politica, nu strica si topicu asta.
Ai si tu dreptate. Cand ai, ai.
atunci când se constată că există rea-credință sau gravă neglijență.
Însă, nu la fel ar trebui să se întâmple în cazul erorilor judiciare.
Pai tocmai, daca e cu rea-credinta sau cu "dedicatie", nu si in caz de eroare involuntara.
De exemplu: Il acuzam si il judecam pe dragnea de "furat", n-avem probe, nu se incadreaza la "furat", ok, il condamnam ca a dat telefon. De condamnat trebuie sa-l condamnam pentru ceva, da-l dreq de "furacios".
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment