Originally posted by Kojak
View Post
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bolovan View Post@Fanez...eu ii dau dreptate lu' mr.K..iti recomand cu tarie sa-i asculti sfatul.
Si eu ii dau dreptate lu' mr.K. De fiecare data cand are.
Originally posted by Kojak View Post...tratamentu' se poate lua i fr reet
Comment
-
De farmaciste vorbeai, de ele am zis si eu.
Cica ala de la justitie, TuDorel, ar fi subiect de discutie la Cex-ul PSD de saptamana viitoare.
Ar putea zbura, pentru ca nu i-a zburat pe Lazar si Kovesi.
Ce sa-i faci, in justitie mai sunt si legi de aplicat, nu e ca in politica, unde la o sedinta se hotaraste ca legile sunt optionale pentru smecheri.
Soferul Nici o lae ii cere ministrului justitiei sa faca audit la DNA si Parchetul General. Poate, poate iese ceva.
Frica e mare, se apropie parnaia pentru sefu', daca nu se schimba ceva.Last edited by mr.K; 1 April 2017, 10:52.
Comment
-
Originally posted by mr.K View Post...in justitie mai sunt si legi de aplicat...
...ii cere ministrului justitiei sa faca audit la DNA si Parchetul General...
Comment
-
micutzu666 dupa ce mie mi-au furat 4 biciclete intr-un an...imbratisez din ce in ce mai mult pedepsirea prin taierea mainii. A fost un amic intr-o tara (ceva pe langa egipt)...si acolo soferul a lasat geanta cu laptop-ul in masina...si a plecat sa manance. Cand s-a intors asta...disperat ca buei...sparge masina si fura etc. La care tipul a spus: daca gasesti pe drum un portofel...nu il ridici...chemi direct politia...risti sa-ti taie mana ...acolo nu se fura...deh...nimeni nu vrea sa ajunga ciung...
Comment
Comment