Recunoasteti personajul.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu sunt la stadiul in care ma cert cu nevasta...legat de destinatie. Eu vreau tari nordice, sotia vrea in tari sudice. Varianta in care ea o ia in spre sud si eu spre nord este exclusa...nu ma lasa sa merg spre nord. N-am dreptul la propria-mi decizie
Comment
-
e ok si inspre est, dar atat de mult incat sa ajungi in canada
eu ma gandeam la emisfera sudica, diametral opus de romania. germania si anglia nu mai sunt, in opinia mea, o varianta de luat in calcul. mai ales dupa vizita de saptamna trecuta in hitlerland, nici bayern-ul nu mai reprezinta germania de odinioara. plin de "ahmeti" si mizerie. nemtii umbla dimineata la 6 in patru labe prin parcuri sa stranga gunoaiele lasate peste noapte de imigrantii din estul europei si tarile musulmane/africa. plin de turci, romani si sarbi care-si ambaleaza 316-urile din 1980 si politia o vezi o data pe zi si-atunci in patrula, facandu-se ca nu vad ce se intampla in oras. daca e deranjant pentru vizitatori, cum s-or simti nemtii sa vada ce-a ajuns germania azi, comparativ cu germania anilor 80-90?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Australia - atat timp cat are ea nevoie de tine, merge relativ repede procesul de imigrare.
In Noua Zeelanda e mai greu de imigrat decat in Australia.
Nu vrea nimeni sa imigreze in Brazilia? Acolo munca incepe cu o pauza mare, nimeni nu supara angajatii calificati, ca le e teama sa nu ramana fara ei.
Stiu un contractor din Romania care depindea de angajatii brazilieni pentru ridicarea unei fabrici in Brazilia, m-am amuzat cum "muncesc" brazilienii.
Comment
Comment