If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu-i bai bre ! au crescut pensiile (cica) !!! si ajutoarele sociale ! acu pot sa iau aproape dublu "pe caiet" de la birtu' din sat !!! traiasca pesede !!! traiasca primarele care este !!!
ps:din pacate "la's fierbinti" e parte din viata noastra REALA .
Cu toate astea, eu mâine am de gand sa propun un sondaj cu termen limitat (sa nu zic referendum, ca-i prea pompos) pe Cafenea, în care toți colegii de forum sunt invitați sa aibă inițiativa si sa spună DA demiterii d-lui Iancu din funcția de moderator sau NU demiterii și rămânerea în funcție a domiei sale.
Sunt de părere ca un punct de vedere puternic conturat al userilor de pe acest forum va cântări destul și pentru administrtor, astfel încât sa se ia o decizie in acest sens.
Nu am spus ca eti penal, cred ca trebuie sa citeti cu atenie i sa reflecti. Nu mai pune cuvinte în gura, te rog frumos.
I-ai zis lui @Cherubino ca-mi tine isonul, adica tine cu penalii. Prin urmare tine cu penalul de fane.
Tu ti-ai pus cuvinte in postare. Esti intors pe dos azi dar incearca sa fii coerent.
"Sa reflectezi" se zice.
Cu toate astea, eu mâine am de gand sa propun un sondaj cu termen limitat (sa nu zic referendum, ca-i prea pompos) pe Cafenea, în care toți colegii de forum sunt invitați sa aibă inițiativa si sa spună DA demiterii d-lui Iancu din funcția de moderator sau NU demiterii și rămânerea în funcție a domiei sale.
Sunt de părere ca un punct de vedere puternic conturat al userilor de pe acest forum va cântări destul și pentru administrtor, astfel încât sa se ia o decizie in acest sens.
Ti-am mutat postul aici; "acolo" s-a facut ordine. Adica off topicul a fost sters.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
...
Benzina a crescut, zilele astea a mai scazut. Poate maine va creste iar...
Mda, eu nu vorbesc de tendinta de pe o zi pe alta. Speculatii din astea au facut producatorii de carburanti de Paste, cand cererea crestea masiv, si in buna traditie romaneasca, cand pana si ouale se scumpesc daca tot se vand mult mai multe, asa s-a scumpit si benzina.
Eu vorbesc de un pret mai mare decat atunci (decembrie 2016) cand:
-TVA era mai mare
-pretul includea si taxa 7 eurocenti/litru
-barilul era un pic mai scump decat acum
-cursul $ un pic mai mare decat in prezent
Singura explicatie e banetul suplimentar aflat in circulatie.
Pe termen mediu asta duce la inflatie.
In legatura cu pretul benzinei.
Marti, 4.94 Rompetrol, 4.84 Petrom dar la Vaslui.
Eu cred ca se speculeaza anumite stari de lucruri, altfel nu stiu cum pretul urca si coboara de cateva ori pe saptamana.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Musai.
Asa spune soferache Serban, ca in plenul parlamentului el merge inainte cu gratierea coruptilor.
S-a abtinut temporar la revotare.
Eu cred ca la votul din parlament, multi parlamentari (din toate partidele) vor sustine gratierea coruptilor.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment