If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
n-am inteles, vrei sa spui ca in doua ipostaze diferite cu acelasi echipament, o data nu a mers si o data da? Vina nu poate fi decat una tehnica. Variabile sunt multe (sistem de operare, conectica, driveri, contacte imperfecte, etc)
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Prima data laptopul era al lor a doua oara al prietenului daca am inteles bine.
Acum daca stam sa ne gandim laptopurile lor stau prin praful din service plus ca mufele intra in zeci de masini zilnic. E mai probabil sa fie de la ei problema.
Am vrut sa-ti spun ca pe sistemul lor de operare dar cu cablul de conectare din laptop catre masina al prietenului meu nu se puteau conecta .... In schimb cu laptopul prietenului meu si cu acelasi cablu mergea fara probleme .
Tocmai ca Sony nu o are resoftata. Si daca nu cumva a modificat ceva din UCH cred ca singurele cabluri care au intrat in masina lui sunt alea din service-uri.
toate reviziile le-am facut la ei , la fiecare revizie au facut diagonza... ultima revizie a fost la 60 de mii acum 3luni... deci atunci sau conectat si acum nu , sa-i ia mama naibii de dacoteci am stat aproape 12 ore in service
ptr un kkt de termostat si o diagnoza nereusita...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment