1.Contul guido e liber; se poate posta de pe el, daca doreste.
2.Kojak, telul dumitale e demiterea mea, nu?
3.Mr.k. postul e de acum un an; sa inteleg faptul ca in acest moment nu mai ai aceiasi parere cu privie la clone si respectarea Regulamentului.?
A spus cineva ca ala a declansat procedura de verificare a unor useri? Era o confirmare ca nu ne inselam. Nu era un report.
In fine.
Am facut un efort si v-am explicat; fiecare poate intelege ce doreste; dupa interes.
Si astazi sunt la fel; dar atunci cand trebuie sa asiguri ordinea si bunul mers aici, nu poti sa ai mereu oamenii care te pretuiau candva, langa tine; doar daca devii marioneta lor. Mi-am asumat acest risc. Intreaba-te care a fost scanteia care te-a facut sa devii dusmanul meu; cand iti vei putea raspunde vei vedea cat ai gresit. Ca om.
E doar un forum; ajungem sa ne uram, pentru ce?
Moderator nu poti fi pe viata; poate candva vom gasi puterea sa stam la un pahar; vin eu la Bucuresti.
2.Kojak, telul dumitale e demiterea mea, nu?
3.Mr.k. postul e de acum un an; sa inteleg faptul ca in acest moment nu mai ai aceiasi parere cu privie la clone si respectarea Regulamentului.?
A spus cineva ca ala a declansat procedura de verificare a unor useri? Era o confirmare ca nu ne inselam. Nu era un report.
In fine.
Am facut un efort si v-am explicat; fiecare poate intelege ce doreste; dupa interes.
Mai tii minte, cand nu moderai erai catalogat ca un om ok...ce vremuri demult apuse.
E doar un forum; ajungem sa ne uram, pentru ce?
Moderator nu poti fi pe viata; poate candva vom gasi puterea sa stam la un pahar; vin eu la Bucuresti.
Comment