Eu ma gandesc cat de bine merge netul de pe telefon
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Am fost azi in minunatul targ vitan (m-am trezit devreme si nu aveam ce face acasa ) si printre tarabele alea multe era un nene cu piese auto din dezmembrari care avea spre vanzare o chiuloasa cu tot cu axe si restul de acareturi.In drum spre casa fiind singur in masina mi-am pus intrebarea:
Oare merge sa modifici un motor din 8v in 16v ??? doar schimbandu-i chiuloasa?? banuiesc ca ar fi nevoie si de alte modificari.nu ma pricep la mecanica si de-aia intreb.
Cu respect.Fara Semnatura.
Comment
-
Pai poti face de exemplu din 1.6 8v (si chiar 1.4) - 1.6 16v, dar te costa prea mult cu schimbat serpi, admisie, soft, suport cadru, suspensie hidroelastica etc.
Plus manopera care e vreo 10 milioane, am intrebatKeyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Comment
-
instalati din nou programele, a aparut romania teve sau cum dracu se cheama in locul antena2. daca nu ma insel, antena2 n-a disparut, a fost mutata doar pe alt canal.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Gata....s-a rezolvat.NU m-am plans ca nu mai am antena2 ca nu imi era draga oana roman sau brancu cu duban si bancurile lor repetate...a fost doar o observatie.Si da , au bagat romania tv , WTF???au bagat fishing&hunting TV....numai la asta o sa ma uit.Fara Semnatura.
Comment
Comment