Daca @IancuMic ar bana pe motiv de "nu mi-a placut ce mi-a zis". Cel putin doi dintre zmeii care se dau pe aici imaculati ar fi fost banati definitiv.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Asa da. Elvis era dat cu briantina pe par, sa nu faca vreo descarcare electrostatica.
Daca @IancuMic ar bana pe motiv de "nu mi-a placut ce mi-a zis". Cel putin doi dintre zmeii care se dau pe aici imaculati ar fi fost banati definitiv.
Comment
-
Originally posted by aris86 View Post
M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
Azi se anunță verdictul în cazul dezafilierii Universității Craiova!
Niciunul din jucatorii Craoivei de atunci n-au facut vreo branza mare, nici in Romania, nici afara, nicidecum sa ajunga pe la Real, Barca, MU.
Cu exceptia lui Prepelita care a jucat l aun ivel decent la Steaua, restul "vedetelor" au fost niste pocnitori, in frunte cu fratii Costea.
Gigi s-a pacalit cand a dat bani pe Costea ala mic, daca mai statea un pic, il lua gratis, ca si pe frat'su.
UPDATE:GAME OVER pentru Mititelu și Știința! A venit VERDICTUL: Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, ACHITAȚI!
În România, tăierea ilegală a pădurilor este sancționată cu o mustrare, printr-o nouă lege aprobată deja. Silvicultorii considerau vechile amenzi prea mari, egale chiar și cu un salariu de-al lor. Tot ei au spus că amenzile mari pentru tăierile abuzive nu rezolvă problema.
Comment
Comment