Evident, mai ales ca este o energie "curata"; emisie zero de substanțe poluante și gaze cu efect de seră. Nu se folosesc combustibili la producerea acesteia.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Fanez View PostBoss, automobilul electric a fost inventat inainte sa se inventeze benzina. Avea autonomie, viteza, costuri de intretinere si fabricare mai mici decat celelalte automobile....
cat despre lucruri fiabile, ce te afce sa crezi ca acum nu se poate construi o masina gen "cobra"? cati crezi ca s-ar multumi azi cu o masina care sa consume de 200cp dar sa aibe doar 65cp, sa mearga cu maxim 110-120km/h? cu acceleratie devastatoare de 20 de secunde suta...normal ca vrei performante, confort, tre' sa iei din alta parte, nimic nu vine gratis pe lumea asta.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
@Seba, masina electrica a lui Nikola Tesla este un mit, nu are sens sa discutati despre ea.
Nu exista nicio dovada ca ar fi existat atat masina cat si misteriosul motor AC ce mergea cu "energie cosmica" (asa spune mitul ...), pentru ca nu avea baterii. Iti dai seama doar din asta ca e nu e mai mult decat o stire falsa.
Oricum, cam in acelasi timp (5 ani diferenta) a aparut motorul cu combustie interna doar ca acesta a avut aplicatii practice imediate.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by Seba View Post...daca nu era benzina, nu erau nici masini care sa mearga cu ea. ma gandesc ca nu s-au construit masinile si apoi s-a asteptat descoperirea combustibilului pt ele? la tehnologia de-acum, electricele sunt o pleazna, tu vii si ne explici ca acu 100 de ani erau mai bune decat orice .
Si nu ca "zic eu", am zis altii dupa care eu doar am repetat. Am vazut chiar si un documentar pe tema asta.
La tehnologia de acum fa o comparatie:
Comment
-
@Fanez, nu compara tu prototipurile cu inventiile ce s-au dovedit a fi practice si reproduse la scara mare. Cred ca Seba a subliniat foarte clar asta.
Originally posted by Fanez View PostLa tehnologia de acum fa o comparatie:
http://atlas-geografic.net/becul-care-arde-de-113-ani/I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Tesla a inventat încă din 1931 automobilul electric, ce mergea cu 150 kmh şi care se alimenta cu…eter!
Cum ar fi fost dacaAutomobilul electric real al lui Tesla, ce merge cu “energie liberă”! Fără benzină, motorină sau curent electric!La începutul secolului XX, un vehicul electric stabilea recordul de viteză terestru...daca nu era benzina, nu erau nici masini care sa mearga cu ea. ma gandesc ca nu s-au construit masinile si apoi s-a asteptat descoperirea combustibilului pt ele?Last edited by Fanez; 11 July 2017, 16:02.
Comment
Comment