Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Au de toate si corupti si hoti, jefuitori, samani.
Reno s-a dus acolo pentru ca e o piata imensa, nu ca e tara unde civilizatia duduie. Din acelasi motiv a ales destinatii exotice, ca sa fortez un pic termenul; Argentina, Mexic, India.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by Fanez View Post
Da dar industria duduie si are un imens potential economic. Nici coruptie n-au.
http://m.romanialibera.ro/actualitat...-putere-370609
nici jegul ala de Vosganian n-a ajus sa raspunda pentru hotiile lui.
Comment
-
-
Originally posted by Fanez View PostTu nu te duci prin locuri d-astea, da-ne si noua niste ponturi, daca ajungem prin Brazilia, in ce zone sa ne facem vacanta?
Originally posted by Fanez View PostDaca nu le gasim nimic inventam noi ceva.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
as ca idee , nu am sef de partid ca fane. nu fac politica si am ajuns sa-i dispretuiesc pe toti politicienii din romania.
trecand mai departe , stie cineva cum aflu datele unui proces verbal de circulatie despre care nu stiam nimic pana cand mi s-a pus poprire pe conturi?o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostEu mi le fac prin Teleorman, ca atat am reusit sa fur.M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View Post...
Da stiu, sunt un moderator care nu lasa discutiile libere.
Nu discutam politica, fiecare scrie ce-i trece prin cap.
Originally posted by Costi-bc View Postas ca idee , nu am sef de partid ca fane.trecand mai departe , stie cineva cum aflu...
Originally posted by Cherubino View PostPe care parte a Teleormanului...
Comment
-
Originally posted by Fanez View Post...Romania are potential turistic imens.
Iisus a fost evreu, ba chiar probabil si negru; tara e atat de mirifica, incat a trebuit Dumnezeu s apuna niste oameni d erahat in ea, ca s-o aduca la nivelul celorlalte tari din lume si mereu exista cate-o constipatie, pardon, conspiratie intergalactica impotriva noastra; daca nu exista, e din cauza lui Soros sau a oircarui altu', nici o data nu suntem noi de vina ca suntem tampiti, hoti si traim intr-o combinatie de ev mediu cu tehnologie moderna. asa si cu potentialul turistic imens, muntii austriei sunt mai frumosi, castelele lor mai faine, au drumuri spre obiectivele turistice, tara e mai curata...evident, sunt sub noi la turism, dar noi avem potential singurul potential pe care-l avem e sa fim mai idioti decat suntem acum, mai hoti, mai delasatori si mai lasi.Last edited by Seba; 17 July 2017, 11:10.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
romania nu exista ca tara atunci. prima zona crestinata se presupune a fi actuala dobroge. "romania" nici acum nu-i crestinata, inca avem pomeni pt morti, morti bagati "la parcul rece" cu obiecte personale dupa ei, etc; toate astea sunt ramasite ale credintelor pagane.
am aparat pe dracu. de cele mai multe ri ne ocoleau, ocazional mai veneau sa incerce marea cu degetul. lasa istoria propagandistica comunista si studiaza ceva istorie adevarata...noi ne-am dat foc la culturi, ne-am otravit fantanile, ne-am ascuns in munti, apoi i-am batut intr-o ambuscada de 5 ore, dupa care ne-am retras 5 luni iar in munti, am semnat pacea prin care ne obligam la plata tributului, aia plecau linistiti si aveau ani de zile tributul platit fara sa miste un deget si noi am fost victoriosi? tu sesizezi penibilul sau numai eu nu vad mari victorii in cazurile astea?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Seba View Postromania nu exista ca tara atunci. prima zona crestinata se presupune a fi actuala dobroge.
Originally posted by Seba View Postsi noi am fost victoriosi? tu sesizezi penibilul sau numai eu nu vad mari victorii in cazurile astea?
pana si bulgarii au avut imperiu. ia uite pana unde se intindea...
Comment
-
Originally posted by Seba View Post... studiaza ceva istorie adevarata...noi ne-am dat foc la culturi, ne-am otravit fantanile, ne-am ascuns in munti, apoi i-am batut intr-o ambuscada...
Deci i-am batut in 5 ore.
Originally posted by Seba View Postromania nu exista ca tara atunci. prima zona crestinata se presupune a fi actuala dobroge....
Originally posted by Seba View Post...inca avem pomeni pt morti...
Comment
Comment