Nu știam ca pe acest topic poți lua cartonaș galben pentru off topic și apoi ștergerea mesajului din partea moderatorului Iancu. Am ajuns de rasul curcilor. Alo conducereaaaa. Asta înseamnă moderare obiectiva???
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pe toate topicurile poti lua avertisment sau rosu, pentru off topic. Asta ca sa stii, sa nu fii surprins cu alta ocazie..
Avertismentul, adica galben, e ca o mangaiere; nu o lua ca pe o tragedie. Au mai luat si altii, chiar rosu, acu ceva timp si n-au facut atata tam tam (daca nu cumva asta e si tinta dumitale). Au inteles probabil mesajul.
Si da, posturile OFF se sterg sau nu dupa cum considera moderatorul.
Daca esti nemultimit Raporteaza sanctiunea; e singura cale de rezolvare a unor probleme aparute si nu se pedepseste; flamele sau declansarea scandalurilor, DA. Pana la urma ce contesti; ca nu ai fost off topic, ca ai fost averizat fara motiv, sau ce? Sa inteleg si eu.
Ce te impiedica acum sa pui postul ala pe topicul care trebuie?Last edited by IancuMIC; 30 August 2017, 18:12.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Comment
-
Natura ne-a demonstrat cat de fragili suntem pe aceasta planeta; platim oare abuzurile asupra acesteia prin intermediul naturii care isi reseteaza rolul pe acest pamant, prin aceste hazarde antropice?
Last edited by IancuMIC; 8 September 2017, 13:38.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
-
A fost doar o perioada cu temperaturi mari in zona si s-a inmagazinat in apa marii o energie care s-a canalizat apoi intr-un uragan.
Uragane sunt dintotdeauna.
Cat despre locuitorii acelor zone, lasandu-i pe miliardari deoparte, asta e riscul cand traiesti intr-un paradis tropical, mai apar si furtuni...tropicale.Last edited by mr.K; 8 September 2017, 14:54.
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostCu siguranta. Oricat am reduce noi "poluarea" prin metodele impuse astazi.
Oare experimentele nucleare (testarea bombelor), razboaiele, or fi contribuit cu ceva?
Si sa amintim urmarile incalzirii globale;
-creșterea nivelului mărilor și oceanelor
-secetă și deșertificare
-acidificarea oceanelor
-intensificarea urganelor și furtunilor
-pericolul extincției totale
...
Din pacate, umanitatea poartă responsabilitatea, prin acțiunile ale caror efecte le-am enumerat. Eu cred ca de-abia acum incepem să intelegem mai bine cum afectam planeta și de ce. Rămane la latitudinea voastra sa credeti sau nu aceste lucruri.Last edited by IancuMIC; 8 September 2017, 15:13.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment