Moldovencele mai rele de musca sunt promovate in Bucuresti pe la televiziuni si in politica.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Stimabil domn @vitriol, pe tapatalk imi arata ca am un avertisment din partea dvs. Nu pot vedea despre ce e vorba (tapatalk e cam varza inca), la laptop n-am acces, prin urmare va rog sa-mi explicati prin PM unde am gresit ca sa iau masurile necesare sa nu mai repet gafele respective.
Multumesc.
Comment
-
E foarte simplu: am tot vazut ca ai postat in repetate randuri "scuze pentru offtopic". Incearca sa procedezi ca la sah; intai gandesti mutarea, apoi muti piesa (piesa atinsa, piesa mutata). Daca tot postezi doar de dragul de a posta, macar spune ceva.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Daca tot eram offtopic... pentru asta mi-am cerut scuze intrucat nu pot sa sterg postarea, prin urmare am reeditat.
O sa mut ca la sah.
Stii sah?
Am mancat o "sarmala" primita de pomana cu ocazia sfintei sarbatori. Nu refuzi daca esti invatat sa multumesti si sa apreciezi gestul si efortul... La un moment dat ma certam cu pantofii. O doamna pe la 80 si ceva de ani vine langa mine si ma intreaba: "va e rau?" Uite cine mai are spirit civic. Daca n-ai peste 80 de ani, treci pe langa "lesinat" si zici: "buaaahhhaaa-haaa... ia uite-l pe varza asta! hai sa-l dam pe youtube..."
Si ne rugam sa intre Dragnea la parnaie ca de altfel.... avem spirit civic.
@vitriol, jucam sah oricand ai dispozitie. Daca o facem "ca la sah", macar sa fie sah.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Post
Diametru evacuare [mm]: 10
vs
Diametru exterior [mm]: 86
Diametru evacuare [mm]: 8
Comment
-
pai daca filtrul mahle e perfect pentru ambele coduri, eu cred ca pusca...
CODURI DE ORIGINE
Coduri OE RENAULT: 7701478546, 7701478547, 8200803830, 8200813237
Comment
-
O batrana in varsta de 93 de ani dintr-o comuna din Teleorman, ce are o pensie de 500 de lei, a donat pentru Catedrala Mantuirii Neamului 10.000 de lei.
Daca ar fi pus toata pensia deoparte, fara sa cheltuiasca nimic din ea, ea a avut nevoie de 20 de luni pentru a strange aceasta suma.
Femeia spune ca a facut acest lucru pentru a avea pe lumea cealalta "o speranta de liniste, mantuire, o binefacere de la Dumnezeu si lumina".
Dar totusi, poate se gasea un nepot/stranepot care ar fi avut nevoie mai mare de banii aia, decat IPS Daniel.
Ce sa mai zici...astia suntem.
Comment
-
Eu zic, dupa mintea mea, c-o sa aiba "pe lumea cealalta" exact atata "liniste, mantuire" (si ce sanchi-balamale o mai fi insirat acolo) cati copii bolnavi de boli grave si ai caror parinti nu-si permit tratamente scumpe au fost tratati cu ajutorul acelor bani, ADICA EXACT ZERO BARAT !
Mortii ma-sii de babornitza cretina, ar trebui, spre binele ei, sa-si doreasca sa nu existe "rai" si "iad", fiindca daca ele exista, ea o sa arda in focul vesnic. A avut sansa imensa sa ajute si ea o data in viata, iar in loc de asta si-a dat banii pentru inchinare la idoli si facere de chipuri cioplite, la niste satane in sutane putred de bogate.
Hai ca iar m-am enervat cu stirea asta, ca m-am mai enervat o data si aseara, cand am citit-o pe feisbuc.M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
Comment