Originally posted by meticulosul
View Post
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu am intalnit animale pe strada in multe orase mari din Romania.
In cel mai mare sat din Romania, Bucuresti, se cresc vacile chiar in oras, sector 3.
Last edited by mr.K; 29 October 2017, 09:37.
Comment
-
Motor 0.9 tce dacia renault sandero mcv2 stepway 2012 2017
https://www.olx.ro/oferta/motor-0-9-...7-ID9xRCf.html Poate este cineva interesat!
Comment
-
Mi-a placut una auzita zilele trecute. Cica timisorenii fac bancuri cu olteni, ca sarbii sunt aproape si le e frica.
Asa e?
Care este cea mai săracă localitate din România şi care este cea mai bogată?
Comment
-
Originally posted by Cherubino View PostFiindcă am o slăbiciune pentru mașinile roșii, mi-am comandat o machetă de Volkswagen Beetle roșu la scara 1:24...
23031530_764477200427281_2746594964665127731_n.jpgM-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
Am gasit-o cu totul intamplator pe okazii.ro. Initial cautasem una similara, dar careia sa i se deschida si capota motorului si portbagajul, am si gasit-o pe vitrinacumachete.ro, dar acolo era doar cu titlu de prezentare si nu putea fi comandata, cel putin momentan (avea si alta culoare, dar asta n-ar fi fost o problema). Prin urmare m-am multumit si cu asta, careia i se deschid doar portierele.
Vanzatorul de pe okazii are numele de utilizator lamgf si este din Bucuresti. Eventual poti sa-l intrebi daca mai are cumva una.M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostMi-a placut una auzita zilele trecute. Cica timisorenii fac bancuri cu olteni, ca sarbii sunt aproape si le e frica.
Asa e?...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment